MEDIA

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: «Όλες οι οικογένειες θα μπλεχτούνε και η ιστορία θα κορυφωθεί» (vids)

Σασμός επόμενα επεισόδια (16/12)
«Σασμός»: Μεγάλο πρόβλημα θα «χτυπήσει» το σπίτι του Παντελή
Alpha

Οι εξελίξεις στον «Σασμό» θα είναι πολλές - Τι αποκάλυψε ο Στάθης Μαντζώρος

«Σύντομα θα υπάρξουν πολύ έντονες εξελίξεις στον Σασμό». Όλες οι οικογένειες θα μπλεχτούνε και η ιστορία θα κορυφωθεί» αποκαλύπτει ο Στάθης Μαντζώρος. Ο Παντελής, ο καφετζής του «Σασμού», ο άνθρωπος ο οποίος είδε τον Αστέρη και την Αργυρώ στο μυστικό ραντεβού τους και δεν κράτησε το στόμα του κλειστό όπως τόνισε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» γιατί είχε αυτή την συμπεριφορά.

Όλο αυτό που συνέβη ήταν «βούτυρο στο ψωμί του Παντελή». Γιατί αποκάλυψε ένα τόσο ευαίσθητο δεδομένο για την ισορροπία των σχέσεων στο χωριό; «Αυτή είναι η ζωή στην επαρχία. Και ειδικά στο καφενείο. Γι' αυτό ο Παντελής είναι καφετζής. Δίνει "τροφή" σε όλους».

Ο λόγος που λειτουργεί κατ΄αυτόν τον τρόπο είναι… «ο φόβος του να μην μπει στο στόμα της κοινωνίας. Κι έχει βρει τον συγκεκριμένο τρόπο, για να ελέγχει τα πράγματα. Να ξέρει τι γίνεται, ώστε να καταπολεμήσει αυτό που φοβάται. Και το καφενείο προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Είναι τόπος συνάντησης. Λέμε τα νέα του χωριού…. Και πιστεύει ότι έτσι ελέγχει την κατάσταση».

Μέχρι πότε θα αντιδρά έτσι; «Μέχρι ένα πρόβλημα να χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού του. Εκεί ο Παντελής θα είναι τελείως διαφορετικός» απαντά ο ηθοποιός. Ποιο είναι αυτό; «Έχει να κάνει με το πώς εμπλέκεται η οικογένειά του σε μια κλειστή κοινωνία του χωριού» αποκαλύπτει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γρεβενά: Απίστευτη εξέλιξη - Ο 59χρονος βίασε την μητέρα του πριν την δολοφονήσει

Τούρκος καθηγητής: Ο Ερντογάν είναι πια νεκρός - Κρατιέται όρθιος με μορφίνη

Συντάξεις: Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για 3 εκατ. ασφαλισμένους - Ποιους αφορά

Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» - «Έφυγε άδικα» (pics+vids)