MEDIA

Survivor spoiler διαρροή 26/12: Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία – Ποιοι θα είναι υποψήφιοι

Survivor spoiler διαρροή 26/12: Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία – Ποιοι θα είναι υποψήφιοι

Με δυνατές εικόνες, εκρηκτικά αγωνίσματα και πολύ ισχυρούς χαρακτήρες ξεκίνησε το Survivor 5, κερδίζοντας όπως φαίνεται το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη μέρα.

Μετά την παρουσίαση της κόκκινης και της μπλε ομάδας, οι παίκτες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το πρώτο τους αγώνισμα, με έπαθλο τις πρώτες προμήθειες και το πολύ σημαντικό όπλο της φωτιάς.

Οι διάσημοι με τα κόκκινα κατάφεραν να επικρατήσουν στο πρώτο αγώνισμα δείχνοντας πως φέτος θα είναι πολύ δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Οι μπλε από την άλλη, αν και σωματικά φαίνονται πολύ δυνατοί, στο πρώτο αγώνισμα μάλλον τους κατέβαλε το άγχος.

Επόμενο αγώνισμα για τις δύο ομάδες, αυτό για την ασυλία, το πλέον σημαντικό μιας και όποια ομάδα θα χάσει θα οδηγηθεί στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσει το άτομο που θα πρέπει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το ψυχολογικό αβαντάζ που έχουν οι κόκκινοι, οι μπλε ετοίμασαν μεγάλη αντεπίθεση, θέλοντας να απαντήσουν στην πρώτη ήττα.

Μετά από ένα πολύ δυνατό αγώνισμα, οι μπλε τελικά καταφέρνουν να επικρατήσουν, με τους κόκκινους να ετοιμάζονται να βγάλουν στον τάκο τους πρώτους υποψήφιους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Νέα μέτρα: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Τη Δευτέρα η κρίσιμη συνεδρίαση των ειδικών

e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ: Ποιες πληρωμές θα γίνουν έως την Παρασκευή (31/12)

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Χριστουγεννιάτικο δέντρο ξεκλήρισε οικογένεια