MEDIA

Survivor: Ράγισε καρδιές ο Θανάσης Μπέλλος με τα κλάματά του – Δέχθηκε επίθεση από άγριες σφήκες

Survivor: Ράγισε καρδιές ο Θανάσης Μπέλλος με τα κλάματά του – Δέχθηκε επίθεση από άγριες σφήκες
Survivor: Ο Θανάσης Μπέλλος των Mαχητών ήταν ένας από τους παίχτες που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα του Survivor2022
ΣΚΑΙ

Survivor: Ο Θανάσης Μπέλλος των Mαχητών ήταν ένας από τους παίχτες που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα του Survivor2022

Εμφανής ήταν από τις πρώτες ώρες των παιχτών του Survivor η επίδραση της απουσίας των δικών τους ανθρώπων καθώς βρίσκονται απομονωμένοι σε νησί στον Άγιο Δομίνικο. Ακόμα μεγαλύτερο φαίνεται ότι ήταν το χτύπημα για τον Θανάση Μπέλλο τον 54χρονο παίχτη των «Μαχητών» ο οποίος δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στην οικογένειά του.

«Το περίμενα πολύ διαφορετικό το πρώτο βράδυ, αλλά πραγματικά ήταν πάρα πολύ δύσκολο σε όλα τα επίπεδα. Δεν με δυσκόλεψε ούτε το κρύο, ούτε η πείνα. Με δυσκόλεψε ότι έβαλα σκέψεις στο μυαλό μου που με έφτασαν σε ένα σημείο να… Δεν έχω λείψει ποτέ από το σπίτι μου και από τα παιδιά μου και από τη γυναίκα μου… Ένιωσα ότι είμαι πολύ μακριά τους και αυτή η απόσταση… Δεν ένιωθα ότι έτσι παρέχω ασφάλεια στα παιδιά μου, ίσως» είπε ο Θανάσης Μπέλλος μιλώντας για τις πρώτες ώρες στο Survivor.

Παρόλα αυτά ο παίχτης των Μαχητών στο Survivor δήλωσε χαρούμενος που έκλαψε εξηγώντας ότι «μου βγήκε αυτό και νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί στη ζωή μου δεν κλαίω ποτέ, δεν το είχα αισθανθεί ποτέ αυτό. Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα».

Survivor: Θύμα επίθεσης από σφήκες

Ο Θανάσης Μπέλλος ξεχώρισε, όμως, στην πρεμιέρα του Survivor και για άλλον έναν – δυσάρεστο για τον ίδιο - λόγο καθώς δέχθηκε επίθεση από σφήκες στην παραλία.

Εκτός από τους πόνους, μάλιστα, που βίωσε, ο Θανάσης Μπέλλος έχασε στιγμιαία και τις αισθήσεις του προκαλώντας ανησυχία στους συμπαίχτες αλλά και την παραγωγή του Survivor. Όπως αποδείχθηκε οι σφήκες τον τσίμπησαν ακριβώς πάνω στο βλέφαρο, αλλά και στα χέρια και τελικά χρειάστηκε ενέσεις για να συνέλθει.

«Δεν έχω δει τέτοιο έντομο στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά μετά την επίθεση που δέχθηκε στο Survivor o Θανάσης Μπέλλος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συσκέψεις για νέα μέτρα: «Ποδαρικό» με αλλαγές σε διασκέδαση, τηλεργασία και γήπεδα

Survivor 5: Η πρεμιέρα είχε δάκρυα, τραυματισμούς και ένα μεγάλο ζευγάρι με το «καλημέρα»

«Παραμιλούν» οι Τούρκοι: Τώρα αντιλαμβάνονται τι τους περιμένει από Rafale, Viper και Mirage 2000-5