MEDIA

Survivor: Το άγνωστο περιστατικό στα κάστινγκς του Survivor που «πρόδωσε» τον επόμενο Μαχητή

Survivor: Το άγνωστο περιστατικό στα κάστινγκς του Survivor που «πρόδωσε» τον επόμενο Μαχητή
Ποιος μπαίνει στο παιχνίδι

Το Survivor είναι το πρόγραμμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στην prime time ζώνη του ΣΚΑΙ και καθημερινά βλέπουμε στιγμές των παικτών οι οποίες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς καταστάσεις τις οποίες κάποιοι δε θα φανταζόντουσαν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.

Προτού ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης, ο Ατζούν Ιλιζταλί μαζί με την ομάδα του είδαν από κοντά τους υποψήφιους που θα έμπαιναν στην ομάδα των “Μαχητών” με σκοπό να μάθουν περισσότερα πράγματα για εκείνους. Και ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok φανερώνει μια άκρως ιδιαίτερη στιγμή που είχε ο παραγωγός του Survivor με έναν υποψήφιο παίκτη.

O Γιάννης Αεράκης ήταν ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στα κάστινγκς του ριάλιτι και στο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media βλέπουμε τη στιγμή όπου ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοινώνει στον υποψήφιο παίκτη και Youtuber ότι περνά στην επόμενη φάση. Ο Γιάννης, όπως θα δείτε, είναι φανερά ενθουσιασμένος και πετάει κάποια “γαλλικά” από τη χαρά του ενώ τρέχει να αγκαλιάσει τον παραγωγό.

Το βίντεο, λοιπόν, αποδεικνύει πως ο συγκεκριμένος παίκτης για τον οποίο είχε γίνει ιδιαίτερος ντόρος προτού καν ξεκινήσει το παιχνίδι, είναι ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε ή είναι ένα από τα πρόσωπα που είχαν επιλεχθεί! Προς το παρόν, δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση και περιμένουμε να δούμε τι θα ισχύσει!

Δείτε το βίντεο στο debater

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση - Ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία