MEDIA

Αλεξάνδρα Ούστα: «Μου έλεγαν αν δε μιλήσει για τον Μπουλά, δεν την θέλω στην εκπομπή» (vid)

Αλεξάνδρα Ούστα: «Μου έλεγαν αν δε μιλήσει για τον Μπουλά, δεν την θέλω στην εκπομπή» (vid)
Συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού για τις στιγμές που πέρασε μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά 

Αλεξάνδρα Ούστα: Συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού για τις στιγμές που πέρασε μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά 

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε την Αλεξάνδρα Ούστα, η οποία μίλησε για το γιο της και την απόφασή της να μην τον βαφτίσει, ενώ μοιράστηκε και τις αναμνήσεις της από το Σάκη Μπουλά.

«Είμαι πολύ καλά. Στην καθημερινότητά μου όλη η προσοχή μου πέφτει στον μικρό, θα πάμε μπάσκετ, παιδική χαρά και στο σπίτι», είπε η ταλαντούχα ηθοποιός. Η ίδια αποκάλυψε ότι στο ξεκίνημα της καριέρα της, το 2000 είχε πάρει μέρος και στα καλλιστεία.

«Είχα πάρει μέρος στα καλλιστεία και είχα βγει Β’ Σταρ Ελλάς. Δεν ήταν κάποιος συγκεκριμένος στόχος, απλά συνέβη», είπε.

Αναφερόμενη στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος, και απαντώντας στο αν έχει βιώσει σχετικά περιστατικά, η όμορφη ηθοποιός είπε ότι «Όλο και κάτι έχει υπάρξει. Από τη σχολή στο λένε, ότι πρέπει να έχεις γερό στομάχι σε αυτή τη δουλειά. Δεν ξέρεις γιατί στο λένε και λες ότι “εγώ έχω γερό στομάχι”. Αυτό που συνέβη με είχε ρίξει λίγο, το ξεπέρασα και προχώρησα παρακάτω».

Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν πήγαινε να γεννήσει το γιο της, αλλά και την απόφασή της να μην τον βαφτίσει.

«Το βράδυ πριν μπω στο μαιευτήριο είχα ραντεβού με το γιατρό, και είδε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έπαθα αλλεργικό σοκ, έπεσαν οι παλμοί του μωρού και έκανα καισαρική. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι «Θα δώσω το δικαίωμα επιλογής στο γιο μου, θα διαμορφώσει τη δική του άποψη και αν θέλει να βαφτιστεί ας το κάνει, αν θέλει ας γίνει βουδιστής, ό,τι θέλει».

Σχετικά με τις απώλειες που έχει βιώσει, μεταξύ αυτών και αυτή του Σάκη Μπουλά, η Αλεξάνδρα Ούστα σημείωσε ότι «Όλες οι απώλειες με έχουν σημαδέψει. Κάθε χρόνο έχανα κι έναν άνθρωπο, γονείς, παππούδες».

«Ο Σάκης Μπουλάς ήταν πολύ ευχάριστος άνθρωπος, παρά το ότι είχε τα δικά του σκοτάδια και τις στεναχώριες του. Μου έχει μείνει πολλή αγάπη και μια γλυκιά νοσταλγία», πρόσθεσε.

Μάλιστα, μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν «έφυγε» ο Σάκης Μπουλάς, με τους δημοσιογράφους να την «καταδιώκουν».

«Είναι άγριο να έχεις χάσει τον άνθρωπό σου και να την έχουν στήσει έξω από το σπίτι για να σου πάρουν μια δήλωση, και να σου λένε πήγαινε πιο αργά για να σε πάρω πλάνο. Μου έλεγαν αν δε μιλήσει για τον Μπουλά, δεν τη θέλω στην εκπομπή. Δεν πειράζει ρε φίλε, ούτε εγώ θέλω», είπε.

«Ήταν μια εξαιρετικά περίεργη σύμπτωση ότι γέννησα την ημέρα που έκλειναν 6 χρόνια από το θάνατο του Σάκη Μπουλά», ανέφερε ακόμα η αγαπημένη ηθοποιός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.