MEDIA

Φοίβος: Γι’ αυτό «χώρισα» καλλιτεχνικά με την Δέσποινα Βανδή – Η αποκάλυψη για το «Gucci Φόρεμα»

Φοίβος: Γι’ αυτό «χώρισα» καλλιτεχνικά με την Δέσποινα Βανδή – Η αποκάλυψη για το «Gucci Φόρεμα»

Ο συνθέτης Φοίβος αποκάλυψε γιατί πήρε «διαζύγιο» από την Δέσποινα Βανδή

Για την πορεία του στη μουσική αλλά και για την Δέσποινα Βανδή και τους λόγους που «χώρισαν» καλλιτεχνικά μετά από χρόνια συνεργασίας μίλησε ο Φοίβος στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αρχικά ο Φοίβος είπε για την Δέσποινα Βανδή ότι «τα αισθήματα με την Δέσποινα είναι αμοιβαία και εξακολουθώ να τα αισθάνομαι κι εγώ για αυτήν» και στη συνέχεια παραλλήλισε την εξέλιξη της σχέσης τους με ένα πιάτο μακαρόνια με κιμά.

«Έχεις κάποιο αγαπημένο φαγητό; Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα έφτανε κάποια στιγμή που θα ήθελες να δοκιμάσεις κάποιο άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό νομίζω» είπε χαρακτηριστικά ο Φοίβος στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα και είναι κατανοητό. Εγώ είμαι διαφορετικής οπτικής, πιο επαγγελματικής. Δηλαδή είμαι του δόγματος ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις. Είμαι πιο ψυχαναγκασμένος και σταθερός. Ο καλλιτέχνης όμως θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε», πρόσθεσε ο Φοίβος για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή προκειμένου να εξηγήσει γιατί και οι δύο αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους

Ο Φοίβος αποκάλυψε, επίσης, στον Νίκο Χατηνικολάου και το παρασκήνιο πίσω από τη μεγάλη επιτυχία «Gucci Φόρεμα» που έγραψε για τον Γιώργο Μαζωνάκη. «Αυτό το οφείλω στη γυναίκα μου» είπε αρχικά ο συνθέτης.

Όπως είπε «είχα ξεκινήσει να γράφω το τραγούδι και είχα γράψει έτσι σοβαρό και κοινωνικό στίχο. Κατέβηκε στο studio και της το έβαλα να το ακούσει να μου πει τη γνώμη της και η απάντησή της ήταν “τι κοτσάνα είναι αυτή; Άχρωμο, άοσμο και άγευστο, δεν μου λέει τίποτα”» προσθέτοντας ότι η σύζυγός του τον βοήθησε με τα ραπ στοιχεία και τις μάρκες και κάπως έτσι «βγήκε» το τραγούδι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.