MEDIA

Σάρωσε στην late night ζώνη το «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου

Σάρωσε στην late night ζώνη το «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου

Η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με καλεσμένους τους Άδωνι Γεωργιάδη, Αμαλία Κάτζου, Αλέξη Χαρίτση και Νίκο Ρογκάκο σάρωσε στην τηλεθέαση.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» αποτελούν κεφάλαιο για την ενημέρωση και την ελληνική δημοσιογραφία.

Έτσι, όπως ήταν φυσιολογικό, για ακόμη μια φορά κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης στην late night ζώνη, φιλοξενώντας στο studio τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, την διευθύντρια του Newsbomb.gr, Αμαλία Κάτζου, τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και τον δημοσιογράφο Νίκο Ρογκάκο.

Κυρίαρχο θέμα φυσικά οι αυξήσεις σε καύσιμα, ενέργεια και αγαθά, με την εκπομπή να φτάνει στο 10.8% στο δυναμικό κοινό και στο 14% στο γενικό.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου βάζει τη δική του δημοσιογραφική σφραγίδα σε συναντήσεις με προσωπικότητες, από όλους τους χώρους. Πρόσωπα που έχουν έργο, λόγο και άποψη, πρόσωπα που απασχολούν την κοινή γνώμη, πρόσωπα με ισχυρή παρουσία στην Πολιτική, την Οικονομία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό μιλούν εφ’ όλης της ύλης και φέρνουν στο φως την αθέατη πλευρά τους.

Η συγκεκριμένη εκπομπή, θεωρείται μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης καθώς προβαλλόταν για 12 χρόνια στο MEGA.