MEDIA

MasterChef Spoiler (17/3): Τα λάθη και οι αστοχίες στοιχίζουν - Ποια ομάδα κερδίζει; (vid)

MasterChef Spoiler (17/3): Ποια ομάδα θα κερδίσει;
Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Facebook

MasterChef Spoiler (17/3): Ποιος θα καταφέρει να φορέσει τη λευκή ποδιά της ασυλίας;

Οι δυο ομάδες, κόκκινη και μπλε, φτάνουν στο συμβούλιο και περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας. Μετά τις επιλογές του Γιάννου Σδούγκα, ως νικητή του Tεστ Δημιουργικότητας, ο Τζόναθαν Χάρνετ επέστρεψε στην κόκκινη ομάδα και η Φανή Ζιώγα στην μπλε, ενώ αρχηγός της μπλε ομάδας ορίστηκε και πάλι ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Στην πέμπτη ομαδική δοκιμασία, οι δυο ομάδες κλήθηκαν να μαγειρέψουν με θέμα τη fusion μαγειρική, συνδυάζοντας προϊόντα τεσσάρων διαφορετικών χωρών με ελληνικά προϊόντα και την ελληνική κουζίνα. Η κόκκινη ομάδα, επιλέγοντας πρώτη, είχε στη διάθεση της υλικά από την Ιαπωνία και τη Γαλλία και η μπλε ομάδα από την Ισπανία και την Ταϊλάνδη.

Ποια ομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη συνολική βαθμολογία από τους τρεις chef κριτές και από τον καλεσμένο chef Αντώνη Δρακουλαράκο; Τα λάθη και οι αστοχίες, που θα επισημάνουν οι κριτές, θα αφήσουν κάποιους έκπληκτους, αφού δεν τα είχαν εντοπίσει οι ίδιοι και ο αρχηγός της χαμένης ομάδας θα κληθεί και πάλι να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει μια ιδιαίτερη και ευχάριστη βραδιά στο εστιατόριο «Omikron». Αντίθετα, την ηττημένη ομάδα περιμένει η δοκιμασία ασυλίας, που πέρα από άρτιο και δημιουργικό μαγειρικό αποτέλεσμα, απαιτεί και ταχύτητα.