MEDIA

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η διπλή περιπέτεια με τον κορονοϊο και το Άγιο Όρος ως «καταφύγιο ψυχής»

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η διπλή περιπέτεια με τον κορονοϊο και το Άγιο Όρος ως «καταφύγιο ψυχής»
Ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό
ANT1

Ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό

Όχι μια αλλά δύο φορές χρειάστηκε να παλέψει με τον κορονοϊό ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούοτογλου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «πέρασα δυο φορές κορονοϊό και πέρασα και μια πνευμονία έτσι για να τριτώσει! Δεν ξέρω τι λένε και αν έχω τώρα long covid. Πέρασα εκεί πέρα μια ίωση, μετά δεν είχα κάτι απλά κάπου λογικά το ανοσοποιητικό μου ήταν πεσμένο και ξανακόλλησα γρίπη».

Αυτό που φόβισε τον Νίκο Πολυδερόπουλο ήταν το γεγονός ότι έχει και άσθμα: «Τις πρώτες μέρες ζορίστηκα τις πρώτες δυο τρεις μέρες, αλλά δεν χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω κι αν θα πήγαινα. Ήθελα να το ξεπεράσω και να μην μπω στη διαδικασία αυτή. Γενικά εγώ παίζω λίγο με το μυαλό μου και όταν είμαι άρρωστος, λέω πως «όχι, είμαι καλά» και επιμένω. Το γυρίζω λίγο, σαν placebo».

Ο ηθοποιός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την «επιφανειακή» συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων του λέγοντας «έχω δει γνωστούς μου που κάνουν πράγματα μόνο για να αποδείξουν ότι είναι «κάτι», να γίνονται αποδεκτοί από τη δουλειά τους και όχι από την προσωπικότητά τους».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή ο Νίκος Πολυδερόπουλος είπε ότι «σε μία σχέση πρέπει να νιώθουμε ότι δεν έχουμε σχέση, να μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να νιώθει ελεύθερος. Δεν είμαι ζηλιάρης, παλιά ζήλευα, οι άνθρωποι δεν είναι δικοί μας» αποκαλύπτοντας την πίστη του στον Θεό και ότι το μέρος που αποτελεί το δικό του «καταφύγιο» ψυχής είναι το Άγιο Όρος.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η εξομολόγηση για την επιθυμία του να κάνει οικογένεια