MEDIA

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η εξομολόγηση για την επιθυμία του να κάνει οικογένεια

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η εξομολόγηση για την επιθυμία του να κάνει οικογένεια

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Νight Show» τον Νίκο Πολυδερόπουλο, το βράδυ της Τετάρτης (16/12).

Ο γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε το bullying που βίωσε ως παιδί, καθώς και το ξύλο που έτρωγε από τους καθηγητές του, λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής που είχε.

«Πιστεύω με έναν δικό μου τρόπο. Στο πρώτο lockdown πήγα στη Γαύδο, γιατί ήθελα να νιώθω ελεύθερος. Από μικρό παιδί δεν μπορούσα την πίεση και δεν συμβιβαζόμουν με τίποτα. Είχα ξαναπάει εκεί για να βρω τον ρόλο του “Ορφέα”. Όσο μακριά κι αν φθάσει ο άνθρωπος, τον ίδιο άνθρωπο κουβαλά. Ήθελα να ξεφύγω. Έμεινα εκεί δυο μήνες χωρίς ρεύμα και ήταν ζόρικα τα πράγματα», είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Έχω μεγάλη επιθυμία να κάνω οικογένεια, γιατί έτσι έμαθα από τους γονείς μου. Προς τα εκεί βαδίζω, αυτό θέλω, γιατί έρχεται η ισορροπία», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

«Είμαι δυσλεκτικός και βίωσα bullying από τους καθηγητές πάνω απ’ όλα. Υπήρχε η θεωρία στο χωριό, “δεν διαβάζει το παιδί, ρίχτου δυο ξυλιές”. Ξύλο από τους καθηγητές. Εννοείται, πολύ ξύλο. Μια φορά στο χωριό θυμάμαι πως ξύριζα τις φαβορίτες μου για να μη μου τις τραβάνε», είπε με εξομολογητική διάθεση και συνέχισε:

«Νόμιζα στο σχολείο ότι ήμουν ο χειρότερος μαθητής. Είμαι δυσλεκτικός. Μπερδεύω τα γράμματα και έχω διάσπαση προσοχής. Χάνομαι, δεν το θέλω όμως. Κάποιοι νόμιζαν παλιά ότι είμαι τεμπέλης, γιατί δεν ήξεραν».

Τέλος, για τον Ανδρέα Γεωργίου με τον οποίο έχει συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία είπε:
«Ο Αντρέας είναι μια κατηγορία μόνος τους. Ευγενής, αυτοδημιούργητος και δουλευταράς».

Δείτε εδώ τα σχετικά αποσπάσματα από την εμφάνισή του στο The 2Night Show:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Σκληρό» lockdown στη Δυτική Αττική ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς - Όλα τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ