MEDIA

Ιώαννα Παλιοσπύρου: Πώς έγινε η συνέντευξή της στον Σταύρο Θεοδωράκη

Ιώαννα Παλιοσπύρου: Πώς έγινε η συνέντευξή της στον Σταύρο Θεοδωράκη

Ο δημοσιογράφος σχολίασε τις άγνωστες πτυχές πίσω από τη συγκλονιστική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με δύναμη ψυχής έκανε την αποκάλυψη του προσώπου της μετά από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο δημοσιογράφος με μία ανάρτησή του στο Facebook, μία μέρα μετά την κατάθεση ψυχής της Ιωάννας Παλιοσπύρου στους «Πρωταγωνιστές», περιγράφει πως πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη τα γυρίσματα με την Ιωάννα Παλιοσπύρου κράτησαν για μήνες, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

«Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες, τα θεραπευτικά μασάζ. Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Πόνεσε, έκλαψε, πάλεψε και αφού πια μάζεψε τα κομμάτια της αποφάσισε να βγει μπροστά. Με το πρόσωπο της, χωρίς μάσκα αλλά με θάρρος. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους. Με υπερηφάνεια και αλληλεγγύη, σε όσους το έχουν ανάγκη για να ορθοποδήσουν.

Τα γυρίσματα της Ιωάννας κράτησαν μήνες. Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες, τα θεραπευτικά μασάζ. Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του φαινομένου «Ιωάννα»».