MEDIA

Survivor Spoiler 2/5: Τεράστια έκπληξη! Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

Survivor Spoiler 2/5: Τεράστια έκπληξη! Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)
Πάμε για μία τρομερή «μάχη» που ίσως δείξει πολλά!
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 2/5: Πάμε για μία τρομερή «μάχη» που ίσως δείξει πολλά!

Η εβδομάδα στο Survivor φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί με μία τρομερή «μάχη», καθώς οι τρεις υποψήφιοι που θα προκύψουν είναι δυνατά ονόματα.

Αρχικά γνωρίζουμε ήδη από χθες (1/5) τον πρώτο, ο οποίος είναι ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο των «μπλε» για τους περισσότερους στην ομάδα του είναι ανεπιθύμητος και αυτό φάνηκε τόσο στο συμβούλιο, όσο και στην παραλία μετά τους έντονους καβγάδες.

Πριν σας γράψαμε για την ομάδα που κερδίζει απόψε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Αυτοί είναι ξανά οι «κόκκινοι» και έτσι κάνοντας το 2/2 πάνε χωρίς άγχος στο συμβούλιο του νησιού, με το μπαλάκι να είναι στην πλευρά της άλλης ομάδας.

Ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα κάτσουν δίπλα στον Τάκη; Οι «μπλε» λοιπόν θα ψηφίσουν τη Βρισηίδα, ενώ η Στέλλα ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, θα βγάλει στον… τάκο τη Σοφιάννα!

Όπως καταλαβαίνετε πάμε σε μια «σκληρή» ψηφοφορία, καθώς αν φύγει ο Τάκης, η ομάδα των μπλε φαίνεται πως θα ηρεμήσει, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά τους, ενώ αν φύγει η Σοφιάννα, ο μισθοφόρος θα… δικαιωθεί για όλα αυτά που λέει το τελευταίο διάστημα. Όσο για τη Βρισηίδα; Μπορούμε να πούμε πως από τους τρεις έχει το μεγαλύτερο κοινό έξω λόγω και της αναγνωσιμότητάς της, όμως όπως έχουμε δει στο φετινό Survivor οι εκπλήξεις δεν σταματούν, οπότε κρατάμε μικρό καλάθι.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Έπιασαν δηλητηριώδες ψάρι οι «κόκκινοι» - «Πάλι καλά που δεν το φάγαμε» (video)

Survivor: «Όλοι σε σιχαίνονται, μήπως να αποχωρήσουμε και εμείς;» - Χαμός στο Twitter με τη Σοφιάννα

Survivor: Οι κατηγορίες για στημένους αγώνες, ο καβγάς άνευ προηγούμενου και ο πρώτος υποψήφιος