MEDIA

MasterChef: Δύο παίχτες μοιράστηκαν τα 10.000 ευρώ με ένα αυγό και μια κοτολέτα

MasterChef: Δύο παίχτες μοιράστηκαν τα 10.000 ευρώ με ένα αυγό και μια κοτολέτα
MasterChef: Δύο ήταν τελικά οι επίδοξοι σεφ που μοιράστηκαν το βραβείο των 10.000 ευρώ
Instagram

MasterChef: Δύο ήταν τελικά οι επίδοξοι σεφ που μοιράστηκαν το βραβείο των 10.000 ευρώ

Η μάχη για το έπαθλο των 10.000 ευρώ που ανακοίνωσαν οι κριτές κυριάρχησε στο MasterChef το βράδυ της Τρίτης με επτά παίχτες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους αλλά μόνο δύο τελικά να μοιράζονται το έπαθλο.

Αρχικά εκτός της δοκιμασίας βρέθηκαν Μάριος, «Μπόμπαινας» και Μάριος Π. οι οποίοι βρέθηκαν στον εξώστη χωρίς να μπορούν να παλέψουν για το μεγάλο έπαθλο.

Η πρώτη δοκιμασία, όπως ανακοίνωσε ο Πάνος Ιωαννίδης, απαιτούσε από τους παίχτες του MasterChef να φτιάξουν το τέλειο Scotch egg με την καλύτερη προσπάθεια να ανήκει στον Παναγιώτη ο οποίος και κέρδισε το πρώτο βραβείο των 2.000 ευρώ και τις δύο πιο αδύναμες προσπάθειες (Χριστόφορος και Νίκος) να μην συνεχίζουν.

Η δεύτερη καμπάνα του MasterChef έκρυβε κοτολέτα και γουακαμόλε τα οποία θα χάριζαν σε όποιον τα μαγείρευε καλύτερα ένα έπαθλο 3.000 ευρώ.

Τις δύο καλύτερες προσπάθειες σε αυτή τη δοκιμασία, σύμφωνα με τους τρεις κριτές του MasterChef είχαν ο Γιάννος και η Ελπίδα με την δεύτερη να κερδίζει τα 3.000 ευρώ χάρη στο πανάρισμα της κοτολέτας.

Το τρίτο και τελευταίο κομμάτι των 10.000 ευρώ διεκδίκησαν Ελπίδα, Γιάννος και Πάνος με την πρώτη να βγαίνει εκτός κούρσας και τους άλλους δύο να μονομαχούν για τα 5.000 ευρώ.

Τα πιάτα των δύο τελευταίων μονομάχων ανέλυσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοινώνοντας: «Δύο πολύ ωραίες προσπάθειες, μία λίγο καλύτερη… Αυτή η λίγο καλύτερη κερδίζει τις 5.000 ευρώ και είναι αυτή του Πάνου».

Ο μεγάλος νικητής, ο Παναγιώτης, αποκάλυψε ότι με τα 7.000 ευρώ που κέρδισε θα πάει κάποιο μακρινό ταξίδι προσθέτοντας ότι παρά τη χαρά του θα συνεχίσει στο MasterChef σεμνά και ταπεινά.