MEDIA

«Η γη της ελιάς» - Spoiler: Όλα όσα θα δούμε στο φινάλε της φετινής σεζόν

«Η γη της ελιάς» - Spoiler: Όλα όσα θα δούμε στο φινάλε της φετινής σεζόν
Οι ήρωες της σειράς θα βρεθούν σε κομβικό σημείο

«Γη της ελιάς»Πώς θα εξελιχθούν οι ζωές τους λίγο πριν κλείσει η σειρά για τη φετινή σεζόν στα τέλη Ιουνίου;

Tο μεγάλο φινάλε για τη «Γη της ελιάς» θα πραγματοποιηθεί σε 8 εβδομάδες. Οι ήρωες της σειράς θα βρεθούν σε κομβικό σημείο. Το ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθούν οι ζωές τους λίγο πριν κλείσει η σειρά για τη φετινή σεζόν στα τέλη Ιουνίου;

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σήριαλ, η Μυρτάλη δεν θα είναι ποτέ ξανά με το Στέφανο ενώ όπως θα δούμε ο χαρακτήρας της θα εξελιχθεί σε πολύ ηγεμονικό και αλαζονικό παίρνοντας στοιχεία από αυτά του πατέρα της, όπως άλλωστε αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η «Ιουλία» της σειράς.

Η Ιουλία θα αποδεχτεί τελικά ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί. Αυτό όμως δεν θα την εμποδίσει να έχει έναν ευτυχισμένο γάμο με τον αστυνόμο Κουράκο που την υπεραγαπά, μιας και έχουν καταλάβει ότι αυτό που μετράει πιο πολύ είναι να είναι καλά οι δυο τους.

Ο Στάθης θα συνεχίσει τη σχέση του με την Εύα ενώ θα αποδεχτεί και τον Φίλιππο.

Ο Ισίδωρος θα καταφέρει να φτάσει στα ίχνη του παιδιού της Αντιγόνης και μάλιστα θα μπορέσει να το δει κιόλας.

Εκείνος που θα χάσει τα πάντα όμως είναι ο Αλέξης. Η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη και όπως όλα δείχνουν θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Το πλέον αγαπητό ζευγάρι της σειράς, η Βασιλική και ο Φίλιππος, θα περάσουν μεγάλη λαχτάρα στα επόμενα επεισόδια αφού ο Φίλιππος θα έχει τροχαίο μαζί με την κορούλα τους. Το μωρό μπαίνει στην Εντατική, η Βασιλική κατηγορεί τον Φίλιππο για το ατύχημα.

Το ζευγάρι θα περάσει κρίση που όμως θα ξεπεραστεί και αυτό διότι στο φινάλε της σειράς θα δούμε τον γάμο τους και τη βάφτιση της κόρης τους με όλο το καστ να δίνει το «παρών» και όπως όλα δείχνουν έτσι θα μας αποχαιρετίσει για φέτος η σειρά.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της ελιάς: Στάθης και Φίλιππος συμφιλιώθηκαν και η συγκίνηση στο Twitter είναι μεγάλη

Η Γη της Ελιάς: «Άφωνη» η Μπάρκα με το spoiler - Η Αρετή αφήνει απένταρο τον Στάθη