MEDIA

Survivor: Με πόσα λεφτά γύρισε στο Κερατσίνι ο Σπύρος Μαρτίκας

Survivor: Με πόσα λεφτά γύρισε στο Κερατσίνι ο Σπύρος Μαρτίκας
O Σπύρος Μαρτίκας
Instagram / spiros_martikas_official_page

Πόσα λεφτά συγκέντρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας από την παραμονή του στο Survivor

Μια αποχώρηση - έκπληξη, παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του Survivor καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας έπειτα από 12 φορές που βρίσκεται στην θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση έφυγε τελικά από το παιχνίδι και πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ο φαρμακοποιός του Survivor επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και συγκεκριμένα στην πόλη του στο Κερατσίνι με γεμάτο το πορτοφόλι του καθώς επιστρέφοντας από το φετινό Survivor, τα χρήματα που συγκέντρωσε αγγίζουν το ποσό των 28.000 ευρώ.

Πόσα λεφτά έχουν συγκεντρώσει οι παίκτες μέχρι στιγμής

  • Άρης Σοϊλέδης: 165.000 ευρώ
  • Ασημίνα Χατζηανδρέου: 28.000 ευρώ
  • Στάθης Σχίζας: 15.000 ευρώ
  • Νίκος Γιάννης: 12.000 ευρώ

Τέλος το παιχνίδι για τον ρέκορντμαν Μαρτίκα

Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή του επεισοδίου είδαμε ένα αλαλούμ καθώς η τετράδα δεν συνεννοήθηκε σωστά κι έτσι δυο από τα μέλη της βγήκαν υποψήφια προς αποχώρηση, μαζί με την Ασημίνα και τη Μαίη. Αυτή η εξέλιξη ενόχλησε τον Σπύρο, ο οποίος δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του.

«Για 12η φορά υποψήφιος και αυτή τη φορά με μεγάλο μπέρδεμα και μεγάλη έκπλήξη. Η Σταυρούλα έλεγε σε όλους μας να την ψηφίσουμε, δεν φοβάται και ήθελε να αποδείξει ότι δεν έχει πίσω πόρτες για να προχωρήσει στο Survivor. Μετά όμως συνεννοούμαστε σαν ομάδα να ψηφίσουμε οι δύο εμένα και οι δύο τον Στάθη», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μάλιστα στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αυτή ήταν η συμφωνία και εκεί ήταν ο λόγος μου διατηρώντας τον σε αυτήν ώστε να μην έχουμε ανάγκη σε ότι κι αν έκανε η τριάδα της άλλης ομάδας. Πηγαίνουμε στην κάλπη και η Σταυρούλα μας λέει λίγο πριν πως θα ψηφίσει ότι σκεφτεί εκείνη την ώρα».

Από την άλλη... παρέα, η υποψηφιότητα του Σπύρου άφησε άφωνους τον Άρη Σοϊλέδη και την Ασημίνα, αφού δεν είχαν φανταστεί αυτή την εξέλιξη.

«Πέρα από την Σταυρούλα, που την βγάλαμε εμείς στον τάκο, έβγαλε και η παρέα του Σπύρου τον Σπύρο. Ομολογουμένως δεν το περίμενα γιατί είχαν πει πως η Σταυρούλα δεν ήθελα σαν αντίπαλο στην ψηφοφορία τον Σπύρο. Οπότε αυτό που έγινε τώρα και αυτό που αποφάσισε η τριάδα να κάνει στον Σπύρο ήταν κουφό» είπε η Ασημίνα μιλώντας στην κάμερα.

«Γκάζωσαν» με το έπαθλο

Ένα ξεχωριστό έπαθλο θα είχε τη δυνατότητα να απολαύσει ο νικητής του επάθλου με τους… φίλους του.

Η νικήτρια Ασημίνα επέλεξε να κάνει το τραπέζι σε βίλα και να πάρει μαζί της σε αγώνα καρτ τους φίλους της Άρη και Μαίη και να κάνει την έκπληξη επιλέγοντας για 4ο της παρέας τον Στάθη, όπως είχε κάνει και ο Άρης πριν από μερικές ημέρες.

Η αποχώρηση του «εξολοθρευτή»

Στην αρχή του συμβουλίου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα αποχωρήσουν δυο παίκτες έτσι ώστε να σχηματιστεί η τελική τετράδα που θα φτάσει στον ημιτελικό της Αθήνας.

Η αγωνία χτύπησε...κόκκινο στο συμβούλιο αποχώρησης καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον παίκτη αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά τα τρία προηγούμενα αγωνίσματα ασυλίας και τις ψηφοφορίες, υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα ήταν οι Χατζηανδρέου, Θωμαΐς "Μαίη" Εμμανουηλίδου, Σπύρος Μαρτίκας και Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όλοι στο συμβούλιο περίμεναν πως μια από τις κοπέλες θα φύγει από το παιχνίδι, όμως τελικά έγινε η μεγάλη ανατροπή.

Ο «Professor» ή «terminator» Σπύρος Μαρτίκας, μετά από 12 υποψηφιότητες αποχαιρέτησε το Survivor μια ανάσα πριν τον τελικό στο Γαλάτσι.

Σχετικές ειδήσεις