MEDIA

Survivor: H πρώτη ανάρτηση του Σπύρου Μαρτίκα - «Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα»

Survivor: H πρώτη ανάρτηση του Σπύρου Μαρτίκα - «Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα»

Survivor: Ήταν σίγουρα ο παίκτης που συζητήθηκε περισσότερο - Τι ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο 

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor ο φαρμακοποιός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Ειδικότερ, ο Σπύρος Μαρτίκας, ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο ευχαριστεί τους όσους τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι.
Ο παίκτης από το Καιρατσίνι που έγινε γνωστός μέσα από την ομάδα των «Μαχητών» και έμεινε στο νησί 6 μήνες, αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουνίου, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Ο πρώην πλέον παίκτης του Survivor αναφέρει στο βίντεο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για την Αθήνα, αναφέροντας: «Ένα ταξίδι επιβίωσης, το δυσκολότερο του κόσμου, μόλις τελείωσε. Ένα ταξίδι ξεκινά, επιστροφή στην Ελλάδα. Κυριακή βράδυ στις 21.30 η ώρα θα πατήσω το πόδι μου στην Αθήνα, μετά από 6 μήνες. Σας ευχαριστούμε όλοι, και οι 40 που περάσαμε για το πόσο μας στηρίξατε. Σας ευχαριστούμε όλοι, κι εγώ προσωπικά. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα, μάθημα ζωής, ευχαριστούμε από καρδιάς».