MEDIA

Ρεγγίνα Μακέδου: Στο νοσοκομείο ξανά μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών

Ρεγγίνα Μακέδου: Στο νοσοκομείο ξανά μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών
Στο νοσοκομείο ξανά η Ρεγγίνα Μακέδου
instagram

Η μαχήτρια Ρεγγίνα Μακέδου έκανε γνωστό μέσω Instagram ότι βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών

Πριν λίγο διάστημα η μαχήτρια Ρεγγίνα Μακέδου πραγματοποίησε τη μεταμόσχευση μυελού των οστών δείχνοντας ευγνώμων και αισιόδοξη για το μέλλον και γιορτάζοντας «τα νέα της γενέθλια», όπως έγραψε και η ίδια στο Instagram. Μάλιστα πριν 4 ημέρες «έσβησε» τα 37, έχοντας πάρει εξιτήριο και γιορτάζοντας από το σπίτι της.

Με ανάρτησή της σε στόρι στο Instagram σήμερα το πρωί (27/6) έκανε γνωστό ότι βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο νοσοκομείο αφού αντιμετωπίζει κάποιες παρενέργειες τις οποίες περίμενε λόγω της μακράς και δύσκολης διαδικασίας που έχει η αποκατάσταση.

Γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Αρχικά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές των γενεθλίων μου είστε υπέροχοι. Δεύτερον έχω χαθεί γιατί μια μικρή παρενέργεια με οδήγησε πίσω στο νοσοκομείο, σας το είπα ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος, δεν κερδίζεις με ένα εξιτήριο, θέλει πολλή υπομονή, πολλή δουλειά και πολλή δύναμη»