MEDIA

Ναταλία Γερμανού: Με «καρφί» το αντίο για το καλοκαίρι - «Η τηλεόραση δεν είναι one person show»

Ναταλία Γερμανού
Η Ναταλία Γερμανού έστειλε μήνυμα προς όλους
Instagram

Η Ναταλία Γερμανού έστειλε μήνυμα προς όλους

Με μια συμβουλή προς όλους όσοι ασχολούνται με την τηλεόραση και είναι μπροστά στις κάμερες είπε αντίο για το καλοκαίρι η Ναταλία Γερμανού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ένα 24ωρο μετά την αυλαία που έριξε για την φετινή τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με την ίδια ως παρουσιάστρια, η Ναταλία Γερμανού επέλεξε να εκφράσει τις δικές της ευχαριστίες για όσα συνέβησαν τους προηγούμενους μήνες.

«Ο ΡΑΦ μου, το Εβελινάκι μου, το Ναταλάκι μου, ο Δημήτρης μου, ο τηλεοπτικός μας executive Χρήστος και ο ψηλέας που μας κέρδισε όλους, ο Γιάννης μου. Και βέβαια ο Βασίλης μου. Ο αρχισυντάκτης με τον οποίον η φράση «να βρεις άλλη παρουσιάστρια» -«φυσικά θα βρω δεν σ αντέχω άλλο» κρύβει πάντα την αγάπη των χρόνων που μας ενώνουν» έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού στη λεζάντα των φωτογραφιών με την τηλεοπτικής της ομάδα.

Παράλληλα η Ναταλία Γερμανού έστειλε το μήνυμα: «Η τηλεόραση δεν είναι one person show -όποιος το πιστεύει αυτό χάνει. Θέλει ομάδα, αγάπη, σεβασμό, ευγένεια Σας ευχαριστώ όλους που κάθε χρόνο με κάνετε και λίγο καλύτερη. Αγαπημένοι τηλεθεατές καλή αντάμωση».

Σχετικές ειδήσεις