MEDIA

«Χαμός» στο Open με Πετρόχειλο και Μπιμπίλα: «Οι ηθοποιοί πεινάνε» - «Όποιος είναι έξω από τον χορό…

«Χαμός» στο Open με Πετρόχειλο και Μπιμπίλα: «Οι ηθοποιοί πεινάνε» - «Όποιος είναι έξω από τον χορό…
Διαμάχη μεταξύ των δυο γνωστών ηθοποιών.
Glomex / Open TV

Ο ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος υποστήριξε ότι το ΣΕΗ δεν είναι σοβαρό σωματείο και έριξε ευθύνες στον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος απάντησε πως «όποιος είναι έξω από τον χορό λέει ό,τι θέλει».

Στην εκπομπή «Open Weekend» μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος. Όπως είπε από το 2015 δεν έχει εργαστεί ως ηθοποιός και βιοπορίζεται πολύ δύσκολα έχοντας μόνο μια πενιχρή σύνταξη. Στο σημείο αυτό επιτέθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα για τη φράση του «η ηθοποιία δεν είναι επάγγελμα είναι τέχνη», λέγοντας «όχι Σπύρο μου. Ξέρεις πολύ καλά πώς ζουν οι ηθοποιοί».

«Το ΣΕΗ δεν είναι σοβαρό σωματείο, ο Σπύρος Μπιμπίλας απλά βγαίνει στα κανάλια και παραθέτει γεγονότα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός χαρακτήρισε ως εμετικές τις πράξεις του Πέτρου Φιλιππίδη, ωστόσο, αρνήθηκε την ορολογία «Me Too» λέγοντας πως θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται ελληνικές λέξεις και οι καταγγελίες να γίνονται στο σωστό timing.

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης του Γιώργου Πετρόχειλου, ο λόγος πέρασε στον Σπύρο Μπιμπίλα που ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ υποστήριξε πως υπάρχουν δυσαρεστημένοι ηθοποιοί οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί από το σωματείο για πολιτικούς λόγους, στους οποίους δεν θέλησε να αναφερθεί.