MEDIA

Ντόρα Μπακογιάννη: «Λατρεύω τη νύφη μου - Συγκρούομαι πολιτικά με τον αδερφό μου»

Ντόρα Μπακογιάννη: «Λατρεύω τη νύφη μου - Συγκρούομαι πολιτικά με τον αδερφό μου»
Η Ντόρα Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη μάχη με τον καρκίνο
GLOMEX

Ντόρα Μπακογιάννη: Η λατρεία στη Σία Κοσιώνη, οι πολιτικές συγκρούσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η «μάχη» της με τον καρκίνο

Η Ντόρα Μπακογιάννη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την εκπομπή «Happy Day».

Μίλησε για την αγάπη που έχει για τη νύφη της, τις οικογενειακές και πολιτικές σχέσεις με τον αδερφό της Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

«Λατρεύω τη νύφη μου»

Όταν η πολιτικός ρωτήθηκε για τις σχέσεις που έχει με τη νύφη της και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη, απάντησε με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό: «Την λατρεύω μ' αρέσουν τα πάντα σε εκείνη, ο χαρακτήρας της, είναι χαρά θεού, σου λέει αγάπα με με το καλημέρα. Είναι ένας μύθος οι κακιές πεθερές. Οι πεθερές που βλέπουν ένα τσόκαρο θα αντιδράσουν αλλά αν δουν μια κοπέλα σαν τη Σία πρέπει να είσαι ηλίθια πεθερά για να τη σαμποτάρεις»

«Συγκρουομαι πολιτικά με τον Μητσοτάκη»

Σχετικά με τις σχέσεις που έχει με την οικογένειά της και τα παιδιά της δήλωσε ότι έχει έρθει πάρα πολύ κοντά με την κόρη της, η οποία την προσέχει πάρα πολύ ενώ για τον γιο της Κώστα Μπακογιάννη είπε χαρακτηριστικά ότι «Είναι πιο συγκρατημένος, αλλά εξίσου κοντά»

Για τις σχέσεις που έχει με τον αδερφό της και Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη αποκάλυψε ότι υπάρχουν μόνο πολιτικές συγκρούσεις και πως οικογενειακά είναι δίπλα της από την πρώτη στιγμή που έμαθε για το πρόβλημα υγείας της.

«Στην πολιτική υπάρχουν πάντα τα πάνω και τα κάτω. Υπάρχουν φορές που δυσκολεύουν οι πολιτικές σχέσεις όχι οι οικογενειακές. Ο αδερφός μου ήταν ο πρώτος που ανέλαβε τα ηνία όταν αρρώστησα. Δεν υπάρχει περίπτωση σε μια πολιτική οικογένεια. Έχεις συγκρούσεις και καλές στιγμές»

Για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε «Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο κύμα συμπαράστασης που μου έκανε φοβερό καλό. Επειδή η αρρώστια αυτή έχει να κάνει με την ψυχολογία, μου έκανε πολύ καλό. Πάρα πολύ άνθρωποι σαν εμένα βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν. Η λέξη καρκίνος που το 60% των Ελλήνων δεν τη λέει, είναι πλέον μια αρρώστια που κερδίζεις τη μάχη»