MEDIA

Στέλιος Κρητικός: H εξομολόγησή του έκανε την Ίνα Ταράντου να κλάψει

Στέλιος Κρητικός: H εξομολόγησή του έκανε την Ίνα Ταράντου να κλάψει
Δείτε το βίντεο

Με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά της η Ίνα Ταράντου

Ο Στέλιος Κρητικός έκανε την Ίνα Ταράντου να κλάψει, στον αέρα της εκπομπής «Εμείς» στο OPEN, το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με τις κόρες του με αφορμή την παγκόσμια ημέρα σχέσης «πατέρα – κόρης»:

«Έχω την επιθυμία και περιμένω να δω με το καλό πως θα είναι στα 13 και στα 15 οι κόρες μου, να είμαστε όλοι καλά και να μπορέσω να το ζήσω. Το έχω ζήσει από τους γιους μου σε διαφορετικές ηλικίες. Αυτές είναι στιγμές που θέλω να ζήσω και είναι στιγμές που σκέφτομαι. Τα σχέδια μου και τα όνειρα μου είναι να μπορέσω να ζήσω τα παιδιά μου, τις κόρες μου, τις κουβέντες τους, τα λόγια τους, τα πειράγματα μας, τη σχέση μας. Αυτές τις αγωνίες έχω περισσότερο σαν άνθρωπος πλέον και όχι ότι έχει να κάνει με επαγγελματικά σχέδια. Είναι τα ωραιότερα παραμύθια που μπορούμε να ζήσουμε και θα μας ακολουθούν για πάντα» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Κρητικός με τρυφερότητα στον αέρα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο.

Ακούγοντας την εξομολόγηση του ηθοποιού, η Ίνα Ταράντου δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση. Έτσι, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια προσπάθησε ανεπιτυχώς να συγκρατήσει τα δάκρυά της.