MEDIA

Φως στο Τούνελ: Οι υποθέσεις που θα ασχοληθεί η Αγγελική Νικολούλη

Φως στο Τούνελ: Οι υποθέσεις που θα ασχοληθεί η Νικολούλη απόψε
Η Αγγελική Νικολούλη.
Glomex

Τι θα δούμε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου.

Με τέσσερις μυστηριώδεις υποθέσεις θα ασχοληθεί η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» απόψε, Παρασκευή 21 Οκωβρίου στις 23:10.

Στην πρώτη υπόθεση μια μητέρα αγνοείται. Άνοιξε η γη και την κατάπιε. H αγωνία στο κόκκινο. Οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή και τα προσωπικά της αντικείμενα που δεν γύρισε να πάρει. Οι αντιφάσεις των μαρτύρων.

Στη δεύτερη υπόθεση έρχονται στο φως νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα στη Ρόδο. Αποκαλύψεις μετά την προβολή της υπόθεσης στο «Τούνελ». Η αγωνία των κατοίκων για τον δολοφόνο που κυκλοφορεί ελεύθερος πίσω από τα τείχη της Μεσαιωνικής πόλης.

Όπως αναφέρει η εκπομπή το τρίτο θέμα που θα ασχοληθεί το «Φως στο Τούνελ» αφορά στοιχεία-«φωτιά» που θα καθηλώσουν για τα απανωτά σεξουαλικά εγκλήματα με θύματα παιδιά.

Και η τέταρτη υπόθεση αφορά την Πάτρα όπου έφτασε η ώρα μηδέν.

Η επιστροφή της Αγγελικής Νικολούλη «γκρέμισε» το Twitter

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή που ήταν και η πρεμιέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA μοιράστηκε δυο λόγια καρδιάς με το τηλεοπτικό κοινό στην έναρξη της πρώτης της εκπομπής.

«Καλησπέρα! Να ‘μαστε φίλοι μου όλοι μαζί πάλι εδώ στο Τούνελ με τα φώτα αναμμένα για να φωτίσουμε τα σκοτάδια της κοινωνίας μας. Της κοινωνίας που ζούμε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Να το προσπαθήσουμε, να αγωνιστούμε όλοι λίγο παραπάνω με έργα και όχι μόνο με λόγια» είπε αρχικά.

«Πριν δούμε τις ιστορίες που ξεχωρίζουν τούτη τη νύχτα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τις ευχές. Για αυτή την 28η τηλεοπτική μας χρονιά. Και στον πρόεδρο μας και στην παραγωγή μας, σε όλους τους φίλους εδώ στο MEGA. Γιατί είναι έτσι πραγματικά συγκινητικά τα λόγια και οι ευχές και όλα. Ευχαριστώ θερμά» είχε αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη στην πρεμιέρα για το «Φως στο Τούνελ».

Έπεσε το Twitter πριν αρχίσει η εκπομπή

Αξίζει να σημειωθεί πως το hashtag του «Φως στο Τούνελ» πριν ακόμα ξεκινήσει κατάφερε να γίνει trend στο Twitter, καθώς η εκπομπή έχει φανατικούς τηλεθεατές.

Οι χρήστες, λοιπόν, αποθέωσαν για ακόμα μια φορά την Αγγελική Νικολούλη και εξέφρασαν τη χαρά τους για την επιστροφή της εκπομπής.

Σχετικές ειδήσεις

Αγγελική Νικολούλη: H επιστροφή της «γκρέμισε» το Twitter

Νικολούλη: Έβλεπαν παιδιά παραμελημένα, γιατί δεν έκαναν κάτι;

Αγγελική Νικολούλη: H επιστροφή της «γκρέμισε» το Twitter