MEDIA

Μαύρο Ρόδο - Spoiler 31/10: Η Ελισάβετ εξαφανίζεται - Η αγωνία στα ύψη

Μαύρο Ρόδο - Spoiler 31/10: Η Ελισάβετ εξαφανίζεται - Η αγωνία στα ύψη
Η ηγουμένη.
Glomex

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Μεγάλες ανατροπές θα φέρει μια εξαφάνιση στο Μαύρο Ρόδο. Η σειρά του Mega θα έχει συγκλονιστικές εξελίξεις που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Στο Μαύρο Ρόδο, η Ελισάβετ δείχνει να «πνίγεται» από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Δεν κρύβει ότι θέλει να γίνει μοναχή και να χειροτονηθεί, την ώρα που ο πατέρας της αντιδρά και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να την κρατήσει στο χωριό. Δεν θέλει να δει την κόρη του ξανά στο μοναστήρι και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Παράλληλα στη ζωή της Ελισάβετ έχει μπει και ο Πέτρος που δεν θέλει να τη χάσει και την πιέζει κι εκείνος να μείνει στο χωριό και να μη χειροτονηθεί. Όλα αυτά θα φέρουν την δόκιμη καλόγρια στα όριά της. Και παίρνει μία σημαντική απόφαση, την οποία φυσικά δεν ανακοινώσει σε κανέναν. Φεύγει από το χωριό. Εξαφανίζεται και όλοι ανησυχούν πλέον για την τύχη της. Συγκεκριμένα από τη στιγμή που δεν είναι ούτε στο μοναστήρι. Η Ελισάβετ θέλει να φύγει μακριά από όλους κι από όλα.

Την ώρα που στο χωριό και στο μοναστήρι όλοι είναι ανάστατοι για την τύχη της, εκείνη βρίσκει καταφύγιο σε ένα ξωκλήσι. Κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται κι εκείνη έχει την ευκαιρία να σκεφτεί ήρεμα τι θα κάνει στη ζωή της. Έχει ανάγκη να βρεθεί μόνη της με τον Θεό για να πάρει τις αποφάσεις της. Έπειτα από αρκετές ώρες σκέψεις και περισυλλογής η Ελισάβετ παίρνει την απόφασή της. Η οποία δεν είναι άλλη από το να επιστρέψει στο μοναστήρι και να χειροτονηθεί μοναχή. Αυτός είναι ο δρόμος που έχει διαλέξει να πάρει.

Η ηγουμένη την αγκαλιάζει μόλις τη βλέπει και δέχεται να τη χειροτονήσει, αφού αυτή είναι η απόφαση της Ελισάβετ. Ποια θα είναι όμως η αντίδραση του Λευτέρη; Αλλά κυρίως του Πέτρου; Γιατί η αλήθεια είναι ότι η Ελισάβετ νιώθει σκιρτήματα από το έντονο ενδιαφέρον του. Όλα είναι έτοιμα για να χειροτονηθεί η Ελισάβετ, αλλά έρχεται ακόμα μία μεγάλη ανατροπή.

Σχετικές ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Ελισάβετ γυρνά στο μοναστήρι και ο Πέτρος φεύγει

Η Αλεξία από το «Μαύρο Ρόδο» δημοσίευσε σπάνια φώτο της κόρης της