MEDIA

Έλλη Κοκκίνου: «Πήγα ντίρλα. Ήπια μια κούπα ρακή»

Έλλη Κοκκίνου: «Πήγα ντίρλα. Ήπια μια κούπα ρακή»
«Χαίρομαι τόσο πολύ που συναντάω το φιλαράκι μου, την Έλλη»

Στην αποψινή εκπομπή η Έλλη Κοκκίνου μοιράζεται με τον μουσικοσυνθέτη αλλά και με το κοινό μία άγνωστη και αστεία ιστορία πίσω από την ηχογράφηση του τραγουδιού «Θα περιμένω»

Η Έλλη Κοκκίνου και ο Νίκος Απέργης θα είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γιώργου Θεοφάνους στο OPEN. Οι δύο καλλιτέχνες θα κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές με όμορφες μελωδίες το βράδυ της Παρασκευής στο «Ένα τραγούδι ακόμα».

«Χαίρομαι τόσο πολύ που συναντάω το φιλαράκι μου, την Έλλη. Είμαστε φίλοι 30 χρόνια, μας ενώνουν πάρα πολλές στιγμές: φιλικές, προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές. Είναι μες στην καρδιά μου» σχολιάζει ο Γιώργος Θεοφάνους για την τραγουδίστρια.

Στην αποψινή εκπομπή η Έλλη Κοκκίνου μοιράζεται με τον μουσικοσυνθέτη αλλά και με το κοινό μία άγνωστη και αστεία ιστορία πίσω από την ηχογράφηση του τραγουδιού «Θα περιμένω».

«Όταν πήγα να το γράψω στο studio, ήμουν πάρα πολύ κρυωμένη και μου είχε δώσει ο μπουζουξής μου, ο Μιχάλης, μία ρακή. Μου λέει όταν δεν θα είσαι πολύ καλά, πιες ένα φλυτζανάκι με μέλι. Εγώ, όταν μου λέει φλυτζανάκι, φαντάστηκα την κούπα του γαλλικού καφέ. Πήγα σχεδόν ντίρλα» διηγείται η τραγουδίστρια και προσθέτει γελώντας: «Αυτό το τραγούδι ηχογραφήθηκε με μένα να την έχω… ακούσει. Μια χαρά δεν βγήκε;».

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», απόψε στις 23:00 στο OPEN.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κοκκίνου: Η αρχιτέκτονας που πέθανε νικημένη από καρκίνο

Σχοινάς- Γαρμπή- Κοκκίνου: Γιατί απασχολεί ξανά το ερωτικό τρίγωνο των 90's

Αποκλειστικό: Μαυρικίου-Ζήση: Η πενταόροφη τούρτα, το τραγούδι που επέλεξαν & η εντυπωσιακή Κοκκίνου