MEDIA

Ναταλία Γερμανού: Ο π. Αντώνιος έπρεπε να τους περάσει από κόσκινο

Ναταλία Γερμανού: Ο Πάτερ Αντώνιος έπρεπε να τους περάσει από κόσκινο
Η Ναταλία Γερμανού.
Glomex

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελιών για κακοποίηση στην «Κιβωτό του Κόσμου» - Η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της τοποθετήθηκε.

Συγκλονίζουν οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν ασέλγεια και κακοποιητικές συμπεριφορές στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Το θέμα έχει σχολιαστεί από ηθοποιούς, τραγουδιστές αλλά και παρουσιαστές μεταξύ των οποίων ήταν και η Ναταλία Γερμανού.

«Προσπαθώ να κρατήσω ακόμη μια ελπίδα ότι δε θα είναι αυτό που φανταζόμαστε. Αλλά και πάλι, ακόμη κι αν αποδειχτεί ότι όλοι οι άλλοι φταίνε και κάποιοι άνθρωποι τοποθετήθηκαν σε θέσεις που δε θα έπρεπε και ερχόταν σε επαφή με παιδιά, ενώ δε θα έπρεπε. Πάλι θα πω ότι αν έπρεπε να επιρρίψω μια ευθύνη στον πατέρα Αντώνιο, αυτή είναι ότι έπρεπε να τους περάσει από 40 κόσκινα. Όλους τους ανθρώπους που ήξερε πως θα έρθουν σε επαφή με παιδιά. Είτε είναι 4, 10, 14, 19 χρονών. Δεν έχει σημασία, είναι παιδιά», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού το πρωί του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται».

«Τον άκουσα που είπε πως είναι παιδιά παραβατικών οικογενειών, δύσκολα στη διαχείρισή τους και ίσως μας εκδικούνται γιατί υποκαθιστούμε τους γονείς τους. Μπορώ να φανταστώ περίπου πως το εννοούσε. Ότι αυτά τα παιδιά έχουν θυμό μέσα τους, ίσως εννοούσε, γιατί στερήθηκαν τους φυσικούς τους γονείς. Δε θέλω να πιστεύω ότι εννοούσε πως είναι κακά παιδιά που τώρα εκδικούνται», συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Σχετικές ειδήσεις

Κιβωτός του Κόσμου: «Με κλείδωνε στην αποθήκη και με χτυπούσε»

Το 85% των κακοποιημένων παιδιών κακοποιούνται ξανά στο ίδρυμα

Κιβωτός του Κόσμου: «Χωρίς φαΐ, νερό η τιμωρία για παιδιά στον Βόλο»