Survivor All Star: Nέα πρόσωπα ανακοινώθηκαν - Ανατροπή από 3 άντρες

«Survivor All Star»: Θα δούμε μερικούς ακόμη παίκτες στην πρεμιέρα ενώ στη συνέχεια θα προστίθενται πρόσωπα.
Survivor All Star: Nέα πρόσωπα ανακοινώθηκαν - Ανατροπή από 3 άντρες
2'

Συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον το «Survivor All Star», που θα βγει στον αέρα στις 8 Ιανουαρίου με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Τα ονόματα των συμμετεχόντων ανακοινώνονται μέσα από το account του ριάλιτι στο Instagram, αλλά και από τις εκπομπές του ΣΚΑΪ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, λοιπόν, πέντε ακόμη ονόματα είδαν το φως της δημοσιότητας. Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Ελένη Χαμπέρη, Τάκης Καραγκούνιας και Περικλής Κονδυλάτος, πρωταγωνιστούν στο νέο τρέιλερ και με αυτόν τον τρόπο συμπληρώνονται σιγά σιγά οι ομάδες. Να σημειωθεί ότι και οι τρεις άντρες είχαν σχολιαστεί ιδιαίτερα για τη στρατηγική τους και για τα αιχμηρά τους σχόλια, οπότε το μόνο βέβαιο είναι ότι θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Σπύρος Μαρτίκας, Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος, έχουν επίσης «κλειδώσει».

Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε, σίγουρα, τους 21 Survivors που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα δούμε μερικούς ακόμη παίκτες στην πρεμιέρα ενώ στη συνέχεια θα προστίθενται πρόσωπα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας από αυτούς που αναμένουμε άμεσα να ανακοινωθεί, καθώς και ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι θα βρεθεί στον νέο κύκλο.

Οι πρώτες δηλώσεις Μαρτίκα

«Όλα τα τρέιλερ αντιπροσωπεύουν μια πραγματικότητα του κάθε παίκτη, ιδιαίτερα μία στρατηγική δική μου από ένα σχέδιο που είναι ήδη έτοιμο και θα είναι και All Star», δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας στο «Πρωινό Μας» και την Ελένη Μουστάκη.

«Πηγαίνω σε ένα παιχνίδι για δεύτερη φορά πάρα πολύ σύντομα. Το συμβόλαιο θα είναι διαφορετικό, θα είναι πολύ καλύτερο, το έπαθλο θα είναι διπλάσιο. Θα κάνω τα πάντα να μείνω όσο πιο πολύ, αποσκοπώντας σε μία νίκη. Θα επιστρέψω για να αλλάξω αυτή την πόλη. Δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη σε χιλιάδες κόσμου που ζητάει να αναλάβω κάποιες ευθύνες για την πόλη μου», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Αυξάνονται οι κρατήσεις μέσω Airbnb για χειμερινές εξορμήσεις

42 εναλλακτικοί προορισμοί για τις γιορτές με κόστος έως 300€

Airbnb: Θα κοινοποιεί πληροφορίες μισθώσεων στις φορολογικές αρχές

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή