MEDIA

Survivor All Star: Ποιες ημέρες θα προβάλλεται - Μετακομίζει το Voice

Survivor All Star: Ποιες ημέρες θα προβάλλεται  - Μετακομίζει το Voice

Eίναι το τηλεοπτικό πρότζεκτ που, πολύ πριν βγει στον αέρα, έχει συζητηθεί ιδιαίτερα. Θεωρείται το πιο δυνατό χαρτί του ΣΚΑΪ, για τη φετινή σεζόν, και η «σανίδα σωτηρίας» στο κομμάτι της τηλεθέασης. Το «Survivor All Star» είναι το μεγάλο στοίχημα τόσο των ιθυνόντων του σταθμού όσο και του Ατζούν Ιλιτζαλί, ενώ το φανατικό κοινό ανυπομονεί για την πρώτη επίσημη.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, η πρεμιέρα θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου και το ριάλιτι επιβίωσης θα προβάλλεται από Κυριακή μέχρι Τετάρτη. Οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors επιστρέφουν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν θα βρεθούν ξανά μαζί σε μία ανανεωμένη, εκρηκτική χημεία χαρακτήρων και αγωνισμάτων.

Σταυρούλα Χρυσαειδή, Αφροδίτη Σκαφιδά, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλλα Ανδρεάδου και Ασημίνα Χατζηανδρέου, είναι τα πιο πρόσφατα ονόματα που ανακοινώθηκαν. Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Ελένη Χαμπέρη, Τάκης Καραγκούνιας και Περικλής Κονδυλάτος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Σπύρος Μαρτίκας, Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος, έχουν επίσης «κλειδώσει» και θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Ο Γιώργος Λιανός, μοναδικός στο πόστο του, συναντιέται ξανά μαζί τους και αναμεταδίδει κάθε αναμέτρηση από τους στίβους μάχης ενώ είναι αυτός που με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, διαχειρίζεται κάθε διαφωνία, αστεία ή συγκινητική στιγμή.

Η έλευση του «Survivor All Star» φέρνει μετακινήσεις στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, το μουσικό σόου «Voice» θα προβάλλεται τα βράδια του Σαββάτου μέχρι και τον Φεβρουάριο που θα ολοκληρώσει την πορεία του.

Όσον αφορά στο «My style rocks»; Το ριάλιτι μόδας, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, θα βγει στον αέρα στις 16 Ιανουαρίου και θα προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη. Το gala θα κρατά συντροφιά το βράδυ της Κυριακής, όπου θα υπάρχει και αποχώρηση. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση, με την Κατερίνα Καραβάτου να αναλαμβάνει τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας.