MEDIA

Survivor All Star: Ποιες παρουσίες δεν θα περάσουν απαρατήρητες

Survivor All Star: Ποιες παρουσίες δεν θα περάσουν απαρατήρητες
Η Κατερίνα Δαλάκα.

Αυτές είναι οι ωραίες παίκτριες του Survivor All Star.

Σε δύο εβδομάδες το «Survivor All Star» θα βγει στον αέρα και ήδη συζητιέται ιδιαίτερα. Οι καλύτεροι παίκτες από προηγούμενες σεζόν θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, μεταξύ των οποίων και γυναίκες που δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Όπως συνέβη και στο παρελθόν, θα χαρίσουν μοναδικά πλάνα στο φανατικό κοινό και θα αποτελέσουν ένα καλό λόγο για να σχολιάζουν οι τουιτεράδες.

Μία από αυτές η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας, που δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι ακόμη ζευγάρι ή όχι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, έχει αποδείξει ότι όχι μόνο διαθέτει φανατικό κοινό αλλά και ένα παρουσιαστικό που δεν περνά ασχολίαστο από τους άντρες. Με γυμνασμένο κορμί και φυσική ομορφιά, ειδικά το τελευταίο διάστημα ρίχνει πολύ ιδρώτα στο γυμναστήριο για να αποκτήσει τους κοιλιακούς και τις αντοχές που επιθυμεί.

Το 2018, μέσα από το «Survivor» του ΣΚΑΪ, η Εύη Σαλταφερίδου συστήθηκε στο ευρύ κοινό. Γυμνάστρια στο επάγγελμα και αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, ξεχώρισε για τις αθλητικές της ικανότητες, τις επιδόσεις της στο στίβο μάχης και τον ανταγωνισμό της. Μετά το παιχνίδι δεν έφυγε από τα φώτα της δημοσιότητας, με τους περισσότερους να ασχολούνται για τις σχέσεις της με επώνυμα πρόσωπα.

Στο «Survivor» του 2021 όλοι μιλούσαν για εκείνη και έψαχναν το όνομά της στη Google. Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα ήταν αποκάλυψη. Δυναμική και με χαρακτήρα που συζητήθηκε, έγινε από τα αγαπημένα πρόσωπα και έφτασε πολύ κοντά στον τελικό. Τώρα, επιστρέφει στην all star εκδοχή και η είδηση αυτή προκαλεί ενθουσιασμό στους φανατικούς του ριάλιτι. Pilates instructor, γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά, γι’ αυτό και τα αγγλικά της είναι εκπληκτικά. Από μικρή ασχολήθηκε με την κολύμβηση και τον στίβο, στοιχεία που της χάρισαν υπέροχο κορμί.

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι γνωστή για την πορεία της στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα στο στίβο. Το 2018 έκανε την τηλεοπτική της εμφάνιση στο «Survivor», στο οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση. Από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο του 2019, συμμετείχε ξανά στο ριάλιτι Ελλάδα-Τουρκία κερδίζοντας την πρώτη θέση. Με την αγωνιστικότητά της και τις αντοχές της αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και σε αυτόν τον κύκλο, ενώ για πολλούς είναι ήδη φαβορί.

Από τη λίστα με τις εκρηκτικές παρουσίες του «Survivor All Star» δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Το κορίτσι του Σάκη Κατσούλη κέρδισε τις εντυπώσεις, το 2021, τόσο με τις επιδόσεις της στον στίβο μάχης όσο και με το love story με τον Σάκη. Θεωρείται μία από τις πιο δυνατές παίκτριες και σίγουρα θα τραβήξει ξανά τα βλέμματα.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Όσα ξέρουμε για τον νέο κύκλο

Survivor All Star: Nέα πρόσωπα ανακοινώθηκαν - Ανατροπή από 3 άντρες

Survivor All Star: 5 νέα πρόσωπα πάνε Άγιο Δομίνικο