MEDIA

MasterChef: Η αλήθεια για τους γκεστ κριτές και οι αλλαγές

MasterChef: Η αλήθεια για τους γκεστ κριτές και οι αλλαγές

Η πρεμιέρα του Master Chef έχει οριστεί για τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 21.00, και οι αλλαγές που θα δούμε είναι πολλές.

Είναι από τα τηλεοπτικά πρότζεκτ που έχουν ήδη συζητηθεί πολύ. Το «MasterChef» μπορεί να μην έχει βγει ακόμη στον αέρα, όμως φαίνεται ότι διαθέτει όλα εκείνα τα συστατικά μιας επιτυχημένης τηλεοπτικής συνταγής.

Τα στελέχη του STAR έχουν καταφέρει το όνομα του διαγωνισμού μαγειρικής να φιγουράρει παντού και το μόνο βέβαιο είναι ότι έχουν κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων.

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 21.00, και οι αλλαγές που θα δούμε είναι πολλές. Από την πρώτη στιγμή είχε ανακοινωθεί ότι στις οντισιόν θα υπάρχει η λευκή και η μαύρη ποδιά. Η λευκή θα είναι το εισιτήριο για το σπίτι, ενώ όσοι παίρνουν τις μαύρες ποδιές θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν θα βλέπουμε επιστροφές όπως συνέβαινε σε προηγούμενους κύκλους.

Μία ακόμη ηχηρή αλλαγή είναι ότι οι τρεις κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, δεν θα βρίσκονται σε όλα τα επεισόδια. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», έχει αποκαλύψει:

«Μία από τις αλλαγές είναι ότι δεν θα είμαι σε όλα τα επεισόδια. Είμαστε μπαμπάδες και για να ξεκουραζόμαστε, η παραγωγή έχει προβλέψει γι΄ αυτό. Μας αγαπάνε πολύ και έχουν φροντίσει να έχουμε χρόνο με τις οικογένειές μας». Ο ίδιος, λίγες ώρες πριν, ανέφερε ξανά ότι δεν θα βρίσκεται σε κάθε επεισόδιο του «MasterChef», τονίζοντας παράλληλα ότι πιθανότατα θα υπάρχει και τέταρτος κριτής σε αρκετές δοκιμασίες.

Οι προτάσεις σε σεφ

Τα λόγια του Σωτήρη Κοντιζά και οι αναφορές του στον τέταρτο κριτή μοιάζουν προφητικά. Τις τελευταίες ώρες, έχει ακουστεί τόσο το όνομα του Άκη Πετρετζίκη όσο κι εκείνο του Έκτορα Μποτρίνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν κάνει επαφές με τους προαναφερθέντες ωστόσο τίποτα ακόμη δεν έχει «κλειδώσει».

Στόχος είναι να δούμε αρκετούς καταξιωμένους σεφ να περνούν από τις κουζίνες του «MasterChef», προκειμένου να φέρουν αέρα ανανέωσης.