MEDIA

«Dragon’s Den»: Πότε κάνει πρεμιέρα - Η έξυπνη κίνηση του ΑΝΤ1

«Dragon’s Den»: Πότε κάνει πρεμιέρα - Η έξυπνη κίνηση του ΑΝΤ1

Το νέο σόου του καναλιού του Αμαρουσίου ετοιμάζεται να βγει στον αέρα με τον Σάκη Τανιμανίδη

Είναι το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1 για το δεύτερο μισό της χρονιάς και τα στελέχη προετοιμάζουν καιρό την πρεμιέρα του. Το «Dragon’s Den» βγαίνει στον αέρα την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στις 21.30, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό σόου επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Με 5 καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές, το πρότζεκτ στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Σάκης Τανιμανίδης

Ο Χάρης Βαφειάς - Πλοιοκτήτης, ο Λέων Γιοχάη – Tech Eπενδυτής, ο Πολ Ευμορφίδης- Ιδρυτής της COCO-MAT, η Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health και η Μαρία Χατζηστεφανή, Ιδρύτρια και Πρόεδρος της Rodial Group είναι οι 5 Έλληνες επενδυτές. Όλοι τους έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση, ο καθένας στον τομέα του.

Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς.

Πόσα χρήματα μπορούν να επενδύσουν οι Dragons;

Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό και προσφέρουν έναντι αυτού ένα ποσοστό της επιχείρησής τους.

Οι Dragons με την εμπειρία τους θα κρίνουν εάν η πρόταση τους ενδιαφέρει και εάν θα προχωρήσουν σε επένδυση.

To «Dragons’ Den», γνωστό και ως Shark Tank, είναι το μεγαλύτερο επιχειρηματικό project στην τηλεόραση παγκοσμίως και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια, με επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα $600.000.000.

Από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 21.30, έρχεται για πρώτη φορά και στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η κίνηση των ανθρώπων του καναλιού να ρίξουν στην αρένα το εν λόγω πρότζεκτ τα βράδια της Παρασκευής είναι έξυπνη. Χωρίς «Survivor All Star» και «MasterChef» θα μπορεί να διεκδικήσει ένα μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθεατών.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1: Αίσχος και ντροπή τα περί υποκλοπών

Ο Αρναούτογλου ανακοίνωσε το τέλος του The 2Night Show