MEDIA

Δήμητρα Ματσούκα σε Φώτη Σεργουλόπουλο: «Και εσύ μαζί μου μεγάλωσες;»

Δήμητρα Ματσούκα σε Φώτη Σεργουλόπουλο: «Και εσύ μαζί μου μεγάλωσες;»
GLOMEX

Η επική απάντηση της Δήμητρας Ματσούκα στον Φώτη Σεργουλόπουλο όταν της είπε ότι του έχει στιγματίσει την τηλεοπτική του ζωή. 

Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», καλεσμένη στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά.

Η καλλονή ηθοποιός αρχικά ανέφερε το πόσο χαρούμενη είναι που βρέθηκε στην εκπομπή των δύο παρουσιαστών λέγοντας ότι «είναι ενημερωτική, ψυχαγωγική και είναι πολύ ωραίο το δίδυμο των παρουσιαστών».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μάλιστα θέλοντας να ευχαριστήσει την ηθοποιό για τα καλά της λόγια αποκάλυψε ότι την γνωρίζει πάρα πολλά χρόνια και πως του έχει στιγματίσει την τηλεοπτική του ζωή. Τότε η Δήμητρα Ματσούκα απάντησε στον παρουσιαστή με την επική ατάκα: «Μεγάλωσες και εσύ μαζί μου;».

Τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος προσπάθησε να τα «μαζέψει» και είπε: «Δεν μεγάλωσα, συμπορευθήκαμε. Η πρώτη χρονιά που είμαι εγώ στο MEGA, είναι η πρώτη χρονιά που κάνει η Δήμητρα το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα». Ήταν τότε που είχε κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία. Τότε λοιπόν τους είχαμε καλέσει και είχαμε κάνει και ένα χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν μαζί».