MEDIA

Survivor All Star: Πώς θα αλλάξουν οι νέοι παίκτες τις συνθέσεις των ομάδων

Survivor All Star: Πώς θα αλλάξουν οι νέοι παίκτες τις συνθέσεις των ομάδων
Το «Survivor All Star» είναι το παιχνίδι των ανατροπών.
Glomex

Τρία νέα πρόσωπα εισβάλλουν στο Survivor All Star και οι ισορροπίες αλλάζουν

Το «Survivor All Star» είναι το παιχνίδι των ανατροπών και ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα το αποδείξει στη συνέχεια. Στο επεισόδιο, που θα δούμε την Κυριακή, τρεις νέοι παίκτες καταφτάνουν στον Άγιο Δομίνικο και φέρνουν τα πάνω κάτω.

Η Ρία Κολοβού και ο Κρις Σταμούλης μπαίνουν στην ομάδα των Μαχητών ενώ ο Γιώργος Κόρομι στους διάσημους αλλάζοντας τις ισορροπίες. Ο Γιώργος έρχεται να δυναμώσει αλλά και να τονώσει ψυχολογικά τους Κόκκινους, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το με ποιους θα κάνει συμμαχίες.

Τον Κόρο, όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του, τον γνωρίσαμε στον κύκλο του 2021και ξεχώρισε για τις αγωνιστικές του ικανότητες, αλλά και για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο. Η πρόταση του είχε γίνει από την πρώτη στιγμή και τώρα θα βρεθεί στην παραλία του «Survivor All Star». Πριν από λίγο καιρό, πάντως, μέσα από το «Πρωινό Μας», είχε αναφερθεί ότι υπήρξε έντονη διαφωνία του ίδιου με την παραγωγή. Φαίνεται πως οι άνθρωποι του φορμάτ του ζήτησαν να μπει αργότερα σε μία από τις δύο ομάδες, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Κόρομι.

Στο ριάλιτι επιβίωσης, το 2021, ο Κρις Σταμούλης έκανε αισθητή την παρουσία του, κυρίως για τις εντάσεις που προκάλεσε. Ο 34χρονος δικηγόρος, που έκανε κολλητή παρέα με τον Αλέξη Παππά, είναι δυνατός και ικανός να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Λάτρης της γυμναστικής, έχει ασχοληθεί με το μπάσκετ, τον στίβο, το kick boxing. Τώρα, θα βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο και η συμμετοχή του δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Στις νέες αφίξεις θα δούμε και την εντυπωσιακή Ρία Κολοβού. Απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και ιδιοκτήτρια μπουτίκ στη Μύκονο, αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους. Στο επεισόδιο της Κυριακής κάνει come back και η παρουσία της θα σχολιαστεί.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star-Μπο: Χάρηκα για την Καρολίνα, προτείνω να πάρω τον Δάντη και να πάμε Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star:Τι ψιθύρισε τελικά η Ευρυδίκη στο αυτί του Βασάλου;

Λάουρα Νάργες: Το όλο νόημα μήνυμά της για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor