MEDIA

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι είπε για Τριαντάφυλλο και Survivor All Star

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι είπε για Τριαντάφυλλο και Survivor All Star
GLOMEX

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντάει στα «καρφιά» του Τριαντάφυλλου για εκείνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο - Οι βρισιές στο Twitter, οι συγγνώμες και ο χαρακτηρισμός «ψευτοφουσκωτούλης»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, με τα δικά της πρόσωπα να την περιμένουν στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η παίκτρια που αποχώρησε από την ομάδα των Διασήμων την προηγούμενη εβδομάδα είχε κάνει τις πρώτες δηλώσεις, στην εκπομπή «Γεια σου», της μέσα στο βαν που τη μετέφερε στο σπίτι της.

Η αθλητικογράφος αποκάλυψε ότι το πρώτο άτομο που κάλεσε στο τηλέφωνο ήταν η αδερφή της ενώ είπε ότι δεν περίμενε να αποχωρήσει. Δεν έφαγα τίποτα στην πτήση της επιστροφής, έχει κλείσει το στομάχι μου. Το πρώτο πρόσωπο που πήρα τηλέφωνο μόλις μού έδωσαν το κινητό μου ήταν η αδερφή μου. Σοκαρίστηκα όταν άκουσα ότι αποχωρώ. Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν ήταν η ώρα μου να φύγω, στο αεροπλάνο μού έλεγαν ότι είναι άδικο. Δεν ένιωθα ότι είμαι στο Survivor, ήταν σαν να το βλέπω απ’ έξω, έλεγα στον εαυτό μου “τι κάνεις εδώ;”», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο υπερασπίστηκε τον πρώην σύντροφό της χαρακτηρίζοντας παιδική τη συμπεριφορά του τραγουδιστή. «Ο Κωνσταντίνος είναι αρκετά δυνατός, πιστεύω ότι θα κερδίσει, τον στηρίζω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδάκι, λέει κάτι και μετά το μετανιώνει. Το 2017 με έβριζε στο twitter και μετά μου ζητούσε συγγνώμη. Ο Κωνσταντίνος δεν είναι ψευτοφουσκωτούλης. Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος ως προς τα προσωπικά της και τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο ξεκαθάρισε: «Δεν νιώθω την ανάγκη να απαντήσω τίποτα για τα προσωπικά μου με τον Κωνσταντίνο, δεν θέλω να πω κάτι».