MEDIA

Survivor All Star Spoiler (25/1): Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο φαγητού και ποιος αποχωρεί

Survivor All Star Spoiler (25/1): Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο φαγητού και ποιος αποχωρεί
ΣΚΑΪ

Survivor All Star Spoiler: Με μια ακόμα σκληρή μονομαχία με έπαθλο φαγητό θα συνεχιστούν οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, πριν από την αποψινή αποχώρηση.

Μετά από τρία αγωνίσματα με αμφίρροπη εξέλιξη, οι «Διάσημοι» ήταν αυτοί που πήραν δύο νίκες και οδήγησαν τους «Μαχητές» σε διπλή ψηφοφορία στα Συμβούλια του Νησιού, έτσι ώστε να προκύψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star. Έτσι, στη διάθεση των τηλεθεατών έχουν τεθεί ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Καρολίνα Καλύβα και από τους «κόκκινους» ο Σπύρος Μαρτίκας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λοιπόν, παρουσιάζει το ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς στο «παιχνίδι» έχουν μπει και οι πιθανοί νέες είσοδοι παικτών που ενδεχομένως θα αυξήσουν… την ίντριγκα στον Άγιο Δομίνικο.

Πριν από το Συμβούλιο του Νησιού, όμως, στο οποίο θα προβληθεί η απόφαση και η στιγμή της αποχώρησης, θα υπάρξει ένα ακόμα δυνατό αγώνισμα για «κόκκινους» και «μπλε». Αυτή τη φορά οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το έπαθλο φαγητού, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό ενόψει των αγωνισμάτων για την ασυλία που θα ακολουθήσουν. Οι «Διάσημοι» δείχνουν να έχουν «χτίσει» ένα momentum με τις νίκες τους το τελευταίο διάστημα, όμως, οι «Μαχητές» ετοιμάζονται να εξαπολύσουν αντεπίθεση, παρά τις μεταξύ τους διαμάχες.

Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, πράγματι οι μπλε είναι αυτοί που καταφέρνουν να κάνουν το come back και να πάρουν μια σημαντική νίκη επί των κόκκινων. Η ομάδα των «Μαχητών» θα απολαύσει το έπαθλο φαγητού και θα πάει με γεμάτο στομάχι στα αγωνίσματα για τις ασυλίες. Βέβαια, θα παίξει μεγάλο ρόλο και το ψυχολογικό σκέλος, αφού σύμφωνα με τις ίδιες διαρροές, από τη δική τους ομάδα θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει.

Τα spoilers για το Survivor All Star αναφέρουν πως η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι αυτή που θα μπει στο αεροπλάνο για την επιστροφή στην Ελλάδα. Την αποχώρηση της παίκτριας των μπλε, «κάρφωσε» και ο Νίκος Μουτσινάς στη δική του εκπομπή η οποία επίσης προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ. Το ενδιαφέρον, βέβαια, μετά από μια τέτοια εξέλιξη θα στραφεί στο τι θα πει η Καρολίνα Καλύβα για όλα όσα έχουν γίνει με τον Μάριο Πρίαμο, τη σχέση της με τον Μπο και τον σάλο που έχει δημιουργηθεί την τελευταία εβδομάδα.