MEDIA

MasterChef 7: Οι αλλαγές στο παιχνίδι – Το διαφορετικό Mystery Box που θα δούμε απόψε

MasterChef 7: Οι αλλαγές στο παιχνίδι – Το διαφορετικό Mystery Box που θα δούμε απόψε
Oι τρεις chef κριτές.
Glomex

MasterChef 7: Το πρώτο Mystery Box της σεζόν έρχεται με αλλαγές

To «MasterChef 7» επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας στις 21:00 με τους 24 διαγωνιζόμενους, που διεκδικούν τον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ ναι είναι πανέτοιμοι, με πολλή όρεξη και πολλές ιδέες.

Η ώρα για την πρώτη δοκιμασία του Mystery Box, που θα κρίνει πολλά, έφτασε και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοινώνουν τις μεγάλες αλλαγές στη διαδικασία, που δημιουργούν νέα δεδομένα στους υποψήφιους.

Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα θα βρίσκονται εναλλάξ σε δοκιμασία Mystery Box και Test Δημιουργικότητας και οι τρεις chef κριτές, θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα.

Εκείνος ή εκείνη με το καλύτερο πιάτο δεν θα έχει μόνο τα πλεονεκτήματα στην επερχόμενη ομαδική δοκιμασία αλλά θα κερδίζει και έπαθλο 1.000 ευρώ. Μάλιστα οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρέψουν στη δοκιμασία αποχώρησης για να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

Αυτή τη χρονιά, οι διαγωνιζόμενοι δεν θα έχουν κανένα «δίχτυ ασφαλείας», αφού, για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού, δεν θα υπάρχουν επιστροφές και η ήττα θα σημαίνει και την οριστική αποχώρηση από το ΜasterChef 2023.

Ποιος ή ποια θα έχει τελικά το καλύτερο πιάτο και ποιοι θα είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Σχετικές ειδήσεις

«MasterChef»: Αυτοί είναι οι παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι - Αρχίζουν οι «μάχες»

Θα δούμε MasterChef All Star; Η απάντηση ήρθε από τις ΗΠΑ

Master Chef: Τέλος για τις οντισιόν - Οι 24 που μπήκαν στο σπίτι