MEDIA

J2US: Όσα μάθαμε για τον νέο κύκλο – Η πρεμιέρα και οι παίκτες

J2US: Όσα μάθαμε για τον νέο κύκλο – Η πρεμιέρα και οι παίκτες

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του J2US έχει ξεκινήσει

Είναι από τα πολυσυζητημένα πρότζεκτ των τελευταίων ετών, αλλά και η τηλεοπτική συνήθεια τα βράδια του Σαββάτου. Το «Just the 2 of us» ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, ενάμιση μήνα μόλις μετά το τέλος του προηγούμενου κύκλου.

Το μουσικό σόου, με παραγωγό και παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, ολοκληρώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με την ανάδειξη του Λευτέρη Μητσόπουλου και της Λόλας σε μεγάλους νικητές. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του ALPHA και ο Νίκος αποφάσισαν ότι το εν λόγω φορμάτ έχει θέσει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και το δεύτερο μισό της χρονιάς.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη επίσημη έχει ξεκινήσει, καθώς με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό το «J2US» θα βγει στον αέρα στις 18 Φεβρουαρίου στις 20.00. Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Σταμάτης Φασουλής και Βίκυ Σταυροπούλου θα καθίσουν ξανά στις καρέκλες των κριτών, αφού ομάδα που πετυχαίνει δεν αλλάζει!

Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν, ωστόσο μέσα από τη «Super Κατερίνα» ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα των τραγουδιστών. Να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Κοκλώνης είναι κολλητοί φίλοι ενώ ο δεύτερος είναι και παραγωγός στην εκπομπή της. Έτσι, όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχουν υπόσταση και μεγάλο ενδιαφέρον.

Αντύπας, Κατερίνα Στανίση, Λίτσα Γιαγκούση, Αποστολία Ζώη, Mente Fuerte, Δημήτρης Σταρόβας, Χριστίνα Μαραγκόζη, Χρήστος Σαντικάι, είναι κάποιοι από αυτούς που βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για τον ρόλο των coaches. Η Κατερίνα Στανίση, ούσα καλεσμένη στον προηγούμενο κύκλο του σόου, είχε δεχτεί πρόταση live από τον Νίκο Κοκλώνη και η συμμετοχή της θεωρείται δεδομένη. Λίτσα Γιαγκούση και Χριστίνα Μαραγκόζη, επίσης, θα είναι ενδιαφέρουσες παρουσίες καθώς είναι από τις τραγουδίστριες που έχουν αγαπηθεί πολύ κατά το παρελθόν.

Γιώργος Κοψιδάς, Ιάσωνας Παπαματθαίου, Σοφία Βογιατζάκη, Βασίλης Νομικός και Στέφανος Κωνσταντινίδης, αλλά και το μοντέλο Έντουαρντ Στεργίου, έχουν κάνει επίσης συζητήσεις για τη θέση των διαγωνιζόμενων, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ.

Έντονα, τις τελευταίες ημέρες, ακούγεται και το όνομα του Λάμπη Λιβιεράτου όπως και της κόρης του Δανάης. Οι τελικές υπογραφές δεν έχουν «πέσει» για κανέναν από τους προαναφερθέντες, ενώ αναμένεται όλα να πάρουν το δρόμο τους την ερχόμενη εβδομάδα για να ξεκινήσουν οι πρόβες.