MEDIA

Άρης Σοϊλέδης για Νίκο Μπάρτζη: Δεν θα το έκανα για να ρουφιανέψω στο Survivor

Άρης Σοϊλέδης για Νίκο Μπάρτζη: Δεν θα το έκανα για να ρουφιανέψω στο Survivor
Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά μίλησαν για το Survivor
Glomex

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους κι εκεί το «παρών» έδωσαν δημοσιογράφοι με τις ερωτήσεις να πέφτουν «βροχή» τόσο για την απουσία του ποδοσφαιριστή από το Survivor όσο και για το σκηνικό που η Ασημίνα Χατζηανδρέου πιάστηκε με κινητό

«Εμείς δεν πιαστήκαμε με κάποιο κινητό στο χέρι. Έγινε μια επικοινωνία μέσω ενός ανθρώπου με την οικογένεια», ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους κι εκεί το «παρών» έδωσαν δημοσιογράφοι με τις ερωτήσεις να πέφτουν «βροχή» τόσο για την απουσία του ποδοσφαιριστή από το Survivor όσο και για το σκηνικό που η Ασημίνα Χατζηανδρέου πιάστηκε με κινητό.

«Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό, αλλά η παραγωγή μπορεί να σου απαντήσει. Εγώ δεν έχω κάποια επαφή, οπότε προς το παρόν είμαι στο όχι. Αν ήμουν δυνατός αγωνιστικά το έχει δει ο κόσμος και το έχουν πει και τα νούμερα. Αν μη τι άλλο δεν μπορούν να πούνε ψέματα τα νούμερα και τα στατιστικά που σημείωσα στο παιχνίδι» είπα αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Είναι κάποιοι χαρακτήρες που έχουν αποτυπώσει το όνομά τους με την λέξη Survivor κι ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, για εμένα αναμφισβήτητα ο Άρης Σοϊλέδης από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών που έχουν περάσει, είναι ο Ντάφι, ο Παππάς, ο James και βλέπουμε μέσα στο All Star παίκτες, όπως ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος έχει παραβεί κάποιους κανόνες κι έχει τιμωρηθεί και του δόθηκε του παιδιού μία ευκαιρία.

Έχω ακούσει πολλές φορές, αν το κομμάτι της επικοινωνίας στέρησε την θέση του Άρη από το All Star. Από την στιγμή που έχει υπάρξει μία συμφωνία κοινή με όλους τους παίκτες και γύρισαν μια νέα σελίδα κι έκαναν μία νέα αρχή, γιατί μέσα σε αυτήν την σελίδα δεν συμπεριλαμβάνονται κι άνθρωποι, όπως ο James, ο Άρης» απάντησε η Μαρία Αντωνά.

Ο Άρης Σοϊλέδης συνέχισε για το επίμαχο σκηνικό με το κινητό: «Εμείς δεν πιαστήκαμε με κάποιο κινητό στο χέρι. Έγινε μια επικοινωνία μέσω ενός ανθρώπου με την οικογένεια. Από την στιγμή που το είδε ο Μπάρτζης, καλά έκανε και το είπε.

Δεν θεωρώ ότι έκανε λάθος. Εγώ δεν θα το έκανα να ρουφιανέψω κάποιον άνθρωπο, που έκανε κάτι παράνομο. Δεν θα ήθελα να πατήσω επί πτωμάτων».

«Υπήρχε ένα σκληρό ριάλιτι στην πλάτη σου, που δεν έχεις αναφέρει ποτέ. Αυτό δεν ξέρω αν τον έβαλε σε μια διαδικασία ανησυχίας για το τι γίνεται πίσω. Τα έχουμε αφήσει πίσω προχωράμε, βλέπουμε τους φίλους μας…» πρόσθεσε μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνά.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor all Star: Τι λέει ο Αλέξης Παππάς για τα ζευγάρια στο παιχνίδι

Survivor all Star: «Δεν έχω θέση στην ίντριγκα», λέει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Survivor All Star - Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση - «φωτιά» μετά την αποχώρηση