MEDIA

Survivor all Star: Τι λέει ο Αλέξης Παππάς για τα ζευγάρια στο παιχνίδι

Survivor all Star: Τι λέει ο Αλέξης Παππάς για τα ζευγάρια στο παιχνίδι

Ο Αλέξης Παππάς μιλά για το Survivor all Star και αναφέρεται στις σχέσεις μέσα στο παιχνίδι 

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε στον ΣΚΑΪ για το Survivor All Star και τους έρωτες που υπήρξαν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης. «Οι συζητήσεις που κάναμε δεν έφεραν θετικό αποτέλεσμα. Δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν τα πάμε καλά με την παραγωγή. Μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα, μπορεί και όχι. Θα δούμε», ανέφερε σχετικά με το γιατί δεν πήγε ο ίδιος στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Θυμάμαι, αναπολώ πράγματα. Καμιά φορά βάζω τον εαυτό μου εκεί, κάνοντας σκέψεις για το τι θα μπορούσα να πω στο Συμβούλιο».

Σχολιάζοντας τις αποβολές της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας από το Survivor All Star, ο Αλέξης Παππάς είπε: «Περίμενα να αποχωρήσουν αυτές οι δύο παίκτριες αλλά με διαφορετικό τρόπο. Περίμενα να ακούσω την άποψή τους. Θεωρώ πως οι παίκτες θορυβήθηκαν μετά από αυτό». Για να προσθέσει: «Οι παίκτες μπορούν να κάνουν πράγματα. Δεν είναι φυλακισμένοι. Δεν είναι με κολάρο στο πόδι αλλά ο καθένας πρέπει να δεχθεί τις συνέπειες».

Σχολιάζοντας το πλάνο που προβλήθηκε ανάμεσα στην Καρολίνα και τον Μάριο Πρίαμο, ο Αλέξης Παππάς ανέφερε: «Αν με ρωτάς, καλά κάνουν τα παιδιά και τη βρίσκουν στο δάσος».

Πάντως, για το αν υπήρξαν άλλα ζευγάρια στο Survivor, ο Αλέξης Παππάς είπε: «Θυμάμαι κα κάτι άλλο πέρα από τον Σάκη και τη Μαριαλένα αλλά δεν θέλω να το αναφέρω. Νομίζω ότι είναι όμορφο κάποιος να μπορεί να εκδηλώσει το συναίσθημά του κάτω από συνθήκες που δεν είναι καθόλου ευνοϊκές».