MEDIA

Survivor All Star - Γκότσης: «Πρέπει να στεναχωρήθηκε πολύ ο Μαρτίκας που κέρδισα το 2018»

Survivor All Star - Γκότσης: «Πρέπει να στεναχωρήθηκε πολύ ο Μαρτίκας που κέρδισα το 2018»

Suvivor All Star: Ηλίας Μπόγδανος και Γκότσης μιλούν για τις στρατηγικές Μαρτίκα.

Δεν έχει τέλος η κόντρα μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και του Ηλία Γκότση. Με το ξεκίνημα του επεισοδίου είδαμε τον Ηλία Γκότση με τον Ηλία Μπόγδανο να συζητάνε τα χθεσινά "μαντάτα" του Σπύρου Μαρτίκα και ο ένας υποστήριξε τον άλλον διότι ο Γκότσης δεν παίρνει αδύναμους παίκτες.

«Εκτέθηκε ο Μαρτίκας χθες γιατί ο Ηλίας πήγε στον Χανταμπάκη και τον Κόρο, παίκτες πολύ δυνατοί στον στίβο μάχης», είπε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Πρέπει να στεναχωρηθεί πολύ ο Σπύρος που κέρδισε το 2018», είπε ειρωνικά ο Ηλίας Γκότσης.

Νέες βολές Μαρτίκα - «Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι»

Νωρίτερα τα βέλη του προς τους παίκτες της Μπλε ομάδας έστρεψε για ακόμα μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας, χαρακτηρίζοντάς τους «ηλίθιους».

Ειδικότερα ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε: «Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι. Οι πρώτοι δεν το λένε, οι δεύτεροι δεν το ξέρουν. Οπότε αν κάποιος δεν ξέρει το μεγαλείο της αντίληψης του θα κάνει μόνιμα λάθη Προβλέπω τα λάθη».

Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Στον σημερινό αγώνα ασυλίας οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης. Σύμφωνα με τις διαρροές που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, οι Διάσημοι θα συνεχίσουν το σερί τους που θα στείλει τους Μαχητές στη διπλή ψηφοφορία.