MEDIA

Survivor All Star: Ποιοι παίκτες επωφελούνται από την απουσία Δαλάκα- Ασημίνας

Survivor All Star: Ποιοι παίκτες επωφελούνται από την απουσία Δαλάκα- Ασημίνας

Survivor All Star: Τα δύο κορίτσια βρίσκονται εκτός παιχνιδιού και κάποιοι φαίνεται ότι ευνοήθηκαν.

Μία εβδομάδα μετά την «αποβολή» από το «Survivor All Star» της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έχουν βρει τις ισορροπίες τους. Στα επεισόδια, που τουλάχιστον έχουμε δει ως τηλεθεατές, δεν έχει γίνει κάποια αναφορά στο πρόσωπό τους ενώ η απουσία τους έχει ευνοήσει κάποιους συμπαίκτες τους.

Συγκεκριμένα, οι τρεις εναπομείνασες παίκτριες των Διασήμων, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη, δεν μπορούν να ψηφιστούν προς αποχώρηση. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, έχει ενεργοποιηθεί ο περιβόητος κανόνας που θέλει να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Έτσι, επειδή έχουν μείνει μόνο τρεις γυναίκες στους Κόκκινους -που πρέπει να ματσάρουν τις αντίπαλες- δεν μπορούν να βγουν στον τάκο ακόμη κι αν υπάρξει χαμένη ασυλία. Κοινώς, οι εν λόγω κυρίες είναι προστατευμένες και δεν ανησυχούν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ακόμη, η Σταυρούλα έχει ανεβάσει πολύ τα στατιστικά της. Επειδή πλέον παίζει σε περισσότερους αγώνες και φέρνει νίκες, έχει καταφέρει να μετρά 20 επιτυχίες σε 29 ματς με ποσοστό 69%. Μάλιστα, συγκαταλέγεται στη 2 η θέση της κατάταξης μετά τον Σάκη Κατσούλη που είναι στην κορυφή.

Με ανεβασμένη διάθεση και η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία 26 αγώνες έχει κερδίσει τους 16. Έτσι, φιγουράρει στην 5 η θέση και εμφανίζεται ως μία από τις πιο δυνατές παίκτριες των Διασήμων. Όσον αφορά στην Ελένη Χαμπέρη, είναι η μοναδική που φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει βρει τα πατήματά της καθώς παραμένει χαμηλά στα στατιστικά με 10 νίκες σε 23 αγώνες.

Να σημειωθεί, βεβαίως, ότι η επιστροφή Ασημίνας-Κατερίνας δεν φαντάζει πλέον σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα άλλαζε πολύ τα πράγματα δημιουργώντας νέα δεδομένα. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την άφιξη των νέων παικτριών. Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά είναι στην αναμονή για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Το γυναικείο κομμάτι, λοιπόν, μονοπωλεί το ενδιαφέρον και θα απασχολήσει εξαιρετικά το επόμενο διάστημα.