MEDIA

Φως στο Τούνελ: Η Νικολούλη είχε «βόμβα» στα χέρια της και ο Σωτήρης ήθελε διάλειμμα

Φως στο Τούνελ: Η Νικολούλη είχε «βόμβα» στα χέρια της και ο Σωτήρης ήθελε διάλειμμα

«Πάγωσε» στον αέρα η Αγγελική Νικολούλη με την αποκάλυψη που έγινε στο «Φως στο Τούνελ»

Η Αγγελική Νικολούλη με την ομάδα της επέστρεψαν το βράδυ της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου στο «Φως στο Τούνελ» με δύο δυνατές υποθέσεις μυστηρίου.

Σε μία από τις δύο υποθέσεις ωστόσο έγινε μια συγκλονιστική μαρτυρία για μια πολύκροτη υπόθεση που έχει ερευνήσει στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μετά από κλήση συνεργάτη έμαθε μια πληροφορία που την «πάγωσε» ενώ βρισκόταν «στον αέρα».

«Δες από που έρχεται η πληροφορία. Έγινε μία ταυτοποίηση και κοίτα τι μας λένε. Πήραμε και πράγματα στο κινητό», είπε αρχικά σοκαρισμένη.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν είμαστε μέσα στην εκπομπή και ερευνούμε υποθέσεις, κάποιοι μας γυρνούν πίσω», είπε η δημοσιογράφος, ενώ στη συνέχεια έμεινε έκπληκτη από τις πληροφορίες που διάβασε.

«Πω πω. Αν συμβεί αυτό, αν βγει αυτό, είναι αυτό που λέμε θεία δίκη. Έχουμε "βόμβα" στα χέρια μας. Στα 28 χρόνια την έχω συναντήσει πολλές φορές τη θεία δίκη και αν επιβεβαιωθεί αυτό σε αυτήν την πολύκροτη υπόθεση που έχουμε ερευνήσει…».

Η Αγγελική Νικολούλη ήταν ιδιαίτερα ταραγμένη από τις πληροφορίες που έφτασαν στο στούντιο στον αέρα της εκπομπής.

«Παναγία μου, Χριστέ μου. Εάν αυτό που μας δίνουν τώρα και από τον χώρο που το δίνουν, είναι όπως το περιγράφει ο μάρτυρας, θα τρίβουμε όχι τα μάτια μας…».

Όταν ο σκηνοθέτης της εκπομπής, Σωτήρης Σπαθάρης, της ζήτησε να πάνε σε διαφημίσεις, η Αγγελική Νικολούλη του απάντησε: «Τι θέλεις, Σωτήρη; Διάλειμμα; Ποιο διάλειμμα; Αν δεις τι βόμβα έχουμε στα χέρια μας, θα καταλάβεις. Πάμε σε διαφημίσεις εντάξει αλλά μετά κατέβα κάτω να δεις τι μας ήρθε».