MEDIA

Survivor All Star: Η «βόμβα» Μπάρτζη και το ξέσπασμα για την υποψηφιότητα Χαμπέρη

Survivor All Star: Η «βόμβα» Μπάρτζη και το ξέσπασμα για την υποψηφιότητα Χαμπέρη
Glomex

Survivor All Star: Αρκετά μέλη των Διασήμων αντέδρασαν έντονα στην υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη και εξέφρασαν τις ενστάσεις τους για το γεγονός ότι δεν ήταν υποψήφια η Ελευθερία Ελευθερίου

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star μετά από 4 συνεχόμενες ήττες από τους Κόκκινους πήγε επιτέλους στους Μπλε.

Βέβαια είχε προηγηθεί ο μεγάλος χαμός μετά την τελευταία ψηφοφορία του νησιού που έστειλε στον τάκο τρεις παίκτριες των Διασήμων, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την Ελένη Χαμπέρη και την Χριστίνα Κεφαλά, ενώ το καρέ συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης από τους Μαχητές.

Αρκετά μέλη των Διασήμων αντέδρασαν έντονα στην υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη και εξέφρασαν τις ενστάσεις τους για το γεγονός ότι δεν ήταν υποψήφια η Ελευθερία Ελευθερίου. Η Νικολέτα μάλιστα ανέφερε: «Παιδιά εγώ δεν κρατήθηκα σήμερα, δεν μπορώ το άδικο δυστυχώς έτσι είναι το παιχνίδι. Θυμάμαι τον Στάθη που είχε πει "σε δύο εβδομάδες από τώρα η κόκκινη ομάδα θα πετάει, θα δυναμώσει". Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να μην καταλαβαίνουμε ότι είναι δίκαιο να βγει η Ελευθερία;».

Και ο Στέλιος Χανταμπάκης σχολίασε το γεγονός: «Εγώ έχω πει από την αρχή, ότι όλοι οι παίκτες είναι στην ίδια ευθεία, στην ίδια γραμμή, είτε με αυτόν ήμουν το 17 είτε με σένα σήμερα, θα κάνω αυτό που πρέπει, για να φάω και να προχωρήσω. Και βγαίνουν λοιπόν σήμερα και κάνουν μπαμ και μπουμ και κάνει ο Στάθης "καλά να πάθετε"».

Όταν κάποια στιγμή ακούστηκαν φωνές από τη ζούγκλα ο Μάριος Πρίαμος είπε στην Ευρυδίκη «Τσακώνονται γιατί δεν μπορούν να που αύριο ότι "να αυτοί που μαγείρεψαν την ψηφοφορία"».

Την ίδια ώρα Στάθης και Μπάρτζης μιλούσαν με τον πρώτο να λέει ότι δεν μπορεί να διανοηθεί ότι δεν κάνουν πίσω για το καλό της ομάδας και κάνουν πίσω «για να έχει γκόμενα ο Πρίαμος».

Ο Στάθης όμως κατηγόρησε και τον Στέλιο Χανταμπάκη για διπροσωπία.

«Ο Χανταμπάκης, ενώ πήγαινε προς την καλύβα, άκουσε μια άσχημη βρισιά που είπα και κατευθείαν γυρνάει και παίρνει ένα άλλο ύφος, το ύφος του αγγέλου και μου λέει, “Στάθη μου, γιατί μας μιλάς έτσι;” και κοιτάει δεξιά αριστερά ψάχνοντας να βρει κάμερα… Όταν είδε ότι δεν έρχεται κάμερα, ξαναγύρισε στον παλιό καλό Στέλιο. Πριν μπω στο παιχνίδι, όλοι μου έλεγαν να προσέχω τον Στέλιο, όλοι. Εγώ έλεγα ότι θέλω να κρίνω έναν άνθρωπο αφού τον γνωρίσω. Έρχομαι εδώ και βλέπω μια Παναγία. Με κάποια σκηνικά όμως που βλέπω σιγά σιγά, βλέπω έναν Στέλιο 100% πονηρό. Είχα παρακολουθήσει το Survivor του 2017 αλλά δε μου αρέσει να κρίνω από αυτά που μου λένε και από αυτά που φαίνονται, αλλά από αυτά που ζω. Αυτή τη στιγμή βλέπω έναν Στέλιο που έχει τα περισσότερα κοινά στοιχεία με αυτά που είχα δει σαν τηλεθεατής το 2017 με μια όμως διαφορά, κρύβεται καλύτερα. Φοράει μια μάσκα, τη μάσκα του καλού παιδιού, ότι δεν ήταν αυτό που βλέπαμε. Τελικά μάλλον είναι αυτό που βλέπαμε. Θα πληγωθώ πολύ αν είναι τόσο πονηρός και πανούργα έξυπνος που τόσο καιρό έχει κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο».

Τα ξεσπάσματα δεν σταματούν εδώ, γιατί και η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε «ράμματα για τη γούνα» συμπαικτών της. «Μιας που έχουμε το καρναβάλι θα ήθελα να δώσω μια ονομασία στο χθεσινό συμβούλιο! Το τσίρκο Μεντράνο! Και αν είχα τέσσερις μάσκες κλόουν θα τις έδινα στον Σπύρο Μαρτίκα, την Ελευθερία Ελευθερίου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Χριστίνα Κεφαλά. Τι ξεφτιλίκια ήταν αυτά, πραγματικά! Συγκρίνουμε, τώρα, αγωνιστικά την Ελένη Χαμπέρη με την Ελευθερία Ελευθερίου; Εγώ με την Ευρυδίκη και την Ελευθερία έχω πάρα πολύ καλή σχέση αλλά αγωνιστικά είναι η μέρα με τη νύχτα με την Ελένη».

Πάντως ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, στην κάμερα του Survivor All Star δηλωσε αντίθετος με την υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη.

Λίγο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας ο Νίκος Μπάρτζης έριξε μία «βόμβα» στην καθιερωμένη συζήτηση με τον Γιώργο Λιανό.

«Θα πω τι έχει γίνει ακριβώς για να ξεμπερδεύουμε! Έχω ακούσει και ΄γω, όπως είπε και ο Στάθης, από το στόμα των νέων κοριτσιών ότι η Ελένη άμα βγει… θα φύγει. Φεύγω, λοιπόν, εκεί και λέω «τι θα κάνουμε; Θα πεινάσουμε! Δεν υπάρχει σωτηρία» . Πρώτη φορά πάω εκεί που κάθεται, στο σποτ των παιδιών, όπου είναι ο Κόρο, ο Σάκης και ο Χανταμπάκης.

«Παιδιά, θέλουμε όλοι το καλό της ομάδας, να μην πεινάσουμε και να πάμε παρακάτω» τους λέω. «Κοιτάτε, να το βρούμε λίγο και να σώσουμε την ομάδα μας». Φεύγω, πάω στο συμβούλιο και έχω θεωρήσει με το μικρό μου μυαλό ότι θα βγει το δίκαιο. Γίνεται όμως στο συμβούλιο αυτό, γυρίζουμε. Γυρνώντας και κατεβαίνοντας για την παραλία, ακούω τον Χανταμπάκη να λέει στον Μάριο πως «βγήκαμε μάγκες». Και ξεκινάει εκεί πέρα να γίνεται μια ιστορία. Έχω δύο ερωτήματα γιατί στην πρώτη ψηφοφορία ψηφίστηκε από αυτή την ομάδα η Χριστίνα, αφού η Ευρυδίκη δεν είναι τόσο καλή αγωνιστικά και δεν φτάνει στον στόχο. Μήπως για να ευνοήσει η παρέα τον Σάκη επειδή έχει την Μαριαλένα από εκεί και μπορεί να ακούει γκρίνια; Και τώρα ερχόμαστε στο τωρινό. Ο Μάριος, το ξέρουμε όλοι, έναν έναν να ρωτήσουμε από εδώ,…. κάθε βράδυ με την Ελευθερίου! Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη;» είπε εμφανώς οργισμένος ο παίκτης.

Η Ελευθερία έγινε έξαλλη με όσα άκουσε να λέει ο συμπαίκτης της και άρχισε να του λέει «ντροπή σου Νίκο», ενώ και ο Μάριος Πρίαμος μπήκε στην κουβέντα και τα… γαλλικά έδωσαν και πήραν.

Ο Άγιος Δομίνικος μετατράπηκε σε κόλαση και η Ελένη Χαμπέρη δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μόλις της έδωσε τον λόγο ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης.

«Μια χαρά είμαι, Γιώργο, απλά νιώθω πίεση γιατί ακούγεται το όνομα μου. Ήμασταν μια χαρά σαν ομάδα πριν να γίνει όλο αυτό. Παρόλα αυτά, σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να το αφήσουμε πίσω. Έχουμε αγώνισμα ασυλίας και ο Στάθης και ο Στέλιος είναι πατεράδες, που θέλουν να ακούσουν τα παιδιά τους. Να το αφήσουμε πίσω γιατί εγώ μπορεί σε δυο μέρες να φύγω και να δω την οικογένεια μου. Εσείς, όμως, θα είστε εδώ! Μην το κάνετε αυτό πριν από τον αγώνα! Πάμε να παίξουμε, να το πάρουμε και να δείτε τις οικογένειες σας», είπε δακρυσμένη η παίκτρια των Διασήμων.

Οι Κόκκινοι εμφανώς επηρεασμένοι από τις αποκαλύψεις του Νίκου Μπάρτζη και την ένταση για την Ελένη, το έδειξαν και στο στίβο μάχης με τους Μαχητές να αρπάζουν την ευκαιρία και να προηγούνται με σερί 5-0.

Οι Μπλε ήταν οι νικητές και η Σταυρούλα μετά την ήττα των Διασήμων είπε ότι στην ομάδα πρέπει να γίνουν μερικές συζητήσεις, με τον Σάκη να εξηγεί ότι ήταν επηρεασμένοι από όλη την κατάσταση που προηγήθηκε.

Οι Μαχητές με την διάθεσή τους στα ύψη ήρθαν για πρώτη φορά σε επικοινωνία με τον έξω κόσμο διαβάζοντας tweets για εκείνους, με το κακό κλίμα να συνεχίζει να επικρατεί στην ομάδα των Διασήμων.

Χανταμπάκης και Κατσούλης είχαν έντονη συναισθηματική φόρτιση με τον Στέλιο να ξεσπά σε κλάματα μιλώντας με την Ελευθερίου, τον Κατσούλη και την Ευρυδίκη.

«Βλέπω αυτή την επίθεση και πραγματικά, παιδιά, εγώ, δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό» είπε και ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ βουρκωμένος ήταν και ο Σάκης Κατσούλης.

«Το να σου κολλάω το κεφάλι στο πρόσωπο και να σου κάνω τσαμπουκά, δεν το δέχομαι. Τις βρισιές δεν τις δέχομαι. Αυτό τον τρόπο ομιλίας δεν τον δέχομαι. Δεν ταιριάζουν σε εμένα και στον τρόπο που έχω μεγαλώσει, που με μεγάλωσε η οικογένεια μου ρε φίλε. Δεν μου ταιριάζει να μην μπορώ να μιλήσω γιατί φοβάμαι τι θα πούνε. Να μην νευριάσω και βγουν έξω να πουν τα χίλια μύρια, δεν θέλω ρε φίλε! Δεν μου αρέσει αυτό. Δεν ήρθα για αυτό εδώ πέρα. Ήρθα γιατί είμαι καλός αγωνιστικά, μπορώ να συνυπάρξω με πολλά άτομα χωρίς να δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να ακούω το πρόβλημα του καθενός και να το λύνω και γιατί ήθελα να γνωρίσω τον Μάριο που ήταν το είδωλο μου αγωνιστικά το ’17 μαζί με τον Ντάνο».