MEDIA

Survivor All Star: Το παραλήρημα του Μαρτίκα, τα δάκρυα της Ελευθερίας και οι δύο νέοι υποψήφιοι

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor All Star, οι παίκτες της μπλε ομάδας σχολίασαν τις εξελίξεις μετά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Τα «πυρά» δέχτηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς αρκετοί θεωρούν ότι ο Στάθης αποχώρησε εξαιτίας της, μετά τον διάλογο που είχαν για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Μεταφέρθηκε μια λανθασμένη πληροφορία», σχολίασε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης για τον διάλογο ΕλευθερίαςΣχίζα, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Οπότε πάει έξω να βρει την αλήθεια», είπε για τον Στάθη Σχίζα ο οποίος επιστρέφει στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Ναι μόνο στρατηγική και κακή τοξική στρατηγική», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης για την στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

«Ότι είχε δίκιο για το τι γίνεται εδώ μέσα – που ο καθένας κοιτάει την πάρτη του – είχε δίκιο. Ο θάνατός σου η ζωή μου», σχολίασε ο Νικόλας Αγόρου για την κατάσταση που βλέπει να επικρατεί στο παιχνίδι.

«Θεωρώ ότι αυτό ήταν καθαρά μια στρατηγική της Ελευθερίας. Μετέφερε κάποια πράγματα από την έξω ζωή, κάποια πράγματα για τη σχέση του, που είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, απ΄ότι ξέρουμε όλοι και κάποια πράγματα δεν μπορούσε να τα διαχειριστεί», πρόσθεσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος για την απόφαση του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Δεν μπορείς να μιλάς για ηθική όταν έχεις φερθεί κι εσύ ανήθικα»

H Τζο Μαριδάκη δήλωσε για τον πρώην παίκτη: «Πριν φύγει έθιξε κάποια γεγονότα κι είπε κάποια λόγια. Συμφωνώ με αυτά που είπε γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο κι ο καθένας είναι για την πάρτη του. Απλά δεν περίμενα να τα πει ο Στάθης, γιατί τα μισά από όσα είπε, τα είχε κάνει ο ίδιος πέρυσι».

«Ας πούμε ο τρόπος που θεωρεί ότι του μιλούσαν οι συμπαίκτες του και αυτά που του έλεγαν κι εκείνος έλεγε ότι προσβάλλεται, τα ίδια έκανε και σε εμένα, όταν δεν έγραφαν οι κάμερες», συμπληρώνει η παίκτρια.

Τέλος, έκλεισε λέγοντας για τον Στάθη Σχίζα: «Επομένως, δεν μπορείς να μιλάς για ηθική, όταν έχεις φερθεί κι εσύ ανήθικα σε συμπαίκτες σου στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν είχες καλούς τρόπους και δεν έπαιζες τίμια».

«Δεν έχω μεταφέρει τίποτα κακοπροαίρετο στον Στάθη Σχίζα»

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε για την αποχώρησή του: «Δεν ήταν ευχάριστο που έφυγε ο Στάθης. Γνώριζα ότι ήταν πεσμένος ψυχολογικά. Ερχόμενος στο παιχνίδι είχαμε μιλήσει για αυτό. Επειδή είχα μιλήσει με τους φίλους του έξω, του έδωσα ένα boost κι ήταν πολύ καλύτερα για λίγες μέρες».

«Δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο για τον Στάθη, ήταν ένας πολύ καλός παίκτης, που τον χρειαζόταν η ομάδα κι επειδή έχω ακούσει ότι κάποιοι χάρηκαν με την αποχώρησή του, θεωρώ ότι πρέπει να είσαι πολύ "μικρός" για να χαρείς με έναν παίκτη που έκανε οικειοθελή αποχώρηση», συμπλήρωσε.

«Εγώ δεν έχω να ανταγωνιστώ κάτι με τον Στάθη έτσι κι αλλιώς, είναι ένας παίκτης τελικού, είναι μια γυναίκα με έναν άντρα. Είναι στενάχωρο. Κι όταν είπε να αποχωρήσει, του φώναξα και του είπα να μην το κάνει. Είναι δική του απόφαση όμως, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι», είπε.

Mάλιστα, ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν του είπε τίποτα, το οποίο θα μπορούσε να τον επηρεάσει αρνητικά.

«Δεν έχω μεταφέρει τίποτα κακοπροαίρετο, τίποτα κακόβουλο. Ο Στάθης δεν ήταν καλά ψυχολογικά πριν έρθει στο παιχνίδι και το έχουν πει κι άλλοι παίκτες ότι πέρασε μια εβδομάδα πολύ πεσμένος. Είχε ξαναεκφράσει την επιθυμία του να φύγει. Δεν θεωρώ ότι αυτό που είπα τον έκανε να πάρει αυτή την απόφαση, ήταν κάτι που του τριγυρνούσε στο μυαλό του πολύ καιρό και απλά πήρε την απόφαση τώρα. Σίγουρα δεν είμαι η αφορμή», σημείωσε κλείνοντας.

Ο Μαρτίκας θέλει Σχίζα

Η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα φαίνεται πως έχει «πληγώσει» τον Σπύρο Μαρτίκα, αφού οι δύο παίκτες είχαν έρθει πολύ κοντά στο Survivor All Star.

Μιλώντας με τον Γιώργο Λιανό ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στην αποχώρηση του φίλου του και δήλωσε πως δεν θέλει να έχει συναναστροφή με κανέναν άλλο συμπαίκτη του, μετά από όσα έγιναν και οδήγησαν τον Στάθη Σχίζα να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

«H απουσία του Στάθη δυσκολεύει πολύ τη συμβίωση, γιατί αναγκάστηκε να το κάνει, δεν υποχρεώθηκε, αναγκάστηκε. Γιατί δεν άντεξε. Εγώ θα παραμείνω δίπλα στον Νίκο, θα τρώμε μαζί, θα υπάρχουμε μαζί, κι αυτό γιατί κρίμα που χάθηκε ένα φαβορί του φετινού Survivor. Κρίμα που έφυγε έτσι πληγωμένος, δεν του άξιζε να φύγει», δήλωσε.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αλλά το ψέμα ποτέ δεν νικάει, η αλήθεια λάμπει, η αλήθεια είναι πάντα με όσους την υποστηρίζουν σθεναρά».

Και πάλι νικητές οι Μπλε

Οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το αποψινό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor All Star.

Η ομάδα των Μαχητών κατάφερε να επικρατήσει στον στίβο μάχης, σημειώνοντας σκορ 10-4, με την Ελένη Χαμπέρη να φέρνει τον τελευταίο πόντο και τη νίκη στην ομάδα της.

Ωστόσο, λίγο πριν το τελικό αποτέλεσμα, ο Νίκος Μπάρτζης αναμετρήθηκε με τον Ηλία Μπόγδανο. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας κατάφερε να κερδίσει τον γύρο και φρόντισε να κάνει μία αφιέρωση στον Στάθη Σχίζα, ο οποίος αποχώρησε χθες από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Για πάρτη σου», είπε πανηγυρίζοντας στην κάμερα του Survivor All Star ο Νίκος Μπαρτζης.

Χαμός με τις προσβολές Μαρτίκα στο συμβούλιο

Το απόλυτο χάος επικράτησε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Ο Μαρτίκας κατηγόρησε την Ελευθερίου ότι έδρασε με σχέδιο στην περίπτωση του Στάθη Σχίζα κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί η ομάδα τους. Μάλιστα, έκανε λόγο ότι τον εξαπάτησε για να ψηφίσει την Ελένη Χαμπέρη. Από την μεριά της η Ελευθερία μάταια προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όμως Σπύρος δεν χάρισε κάστανα παρά τα βέλη που συγκέντρωσε από τους συμπαίκτες του.

«Μέσα σε μια μέρα δέχομαι επίθεση από τον Σπύρο κι αλλάζει προσωπικότητα. Να του δείξω του Στάθη ποιος είναι ο φίλος του. Για τον Στάθη και με τον Σπύρο είμαστε ξένοι» είπε η Ελευθερία και πυροδότησε την αντίδραση του Σπύρου: «Μα δεν σταματάς να λες ψέματα. Δεν μπορώ να σου επιτρέψω. Δεν το καταλαβαίνεις; Στο δικό σου Survivor ήσουν κλέφτρα κι εδώ πέρα ήρθες ψεύτρα. Είσαι η πλέον αναξιόπιστη. Έφυγε ένας παίκτης φαβορί εξαιτίας σου».

Οι δύο νέοι υποψήφιοι

Από την ήττα των κόκκινων προέκυψαν άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα από την κάλπη βγήκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μάλιστα η Ευρυδίκη ανέφερε πως δεν θέλει να την στηρίξει ο κόσμος, αν βλέπει ότι δεν περνά καλά στην ομάδα της.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε ότι θα λυτρωθεί σε περίπτωση που αποχωρήσει.