MEDIA

Survivor All Star: Ο Ασημακόπουλος την υποψηφιότητα, ο Κωνσταντινίδης τη γκρίνια

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Κόντρα ανάμεσα σε Γκότση και Παναγιώτη - Ολοκληρώθηκαν οι υποψηφιότητες για αυτήν την εβδομάδα

Ο Ηλίας Γκότσης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με ορισμένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, που κατά τον ίδιο στήνουν ίντριγκες και «κάνουν τα πάντα στον βωμό του χρήματος».

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο νικητής του Survivor 2018 είπε:

«Ερχόμαστε εδώ για δεύτερη φορά. Εγώ συγκρίνοντας τις καταστάσεις του τότε με το σήμερα βλέπω μια τρομερή διαφορά στο πώς έχουν αλλάξει τα πράγματα, πώς έχει αλλάξει η αντιμετώπιση των ανθρώπων. Ήταν και το μόνο μου άγχος ερχόμενος εδώ πέρα, ότι δεν ξέρω αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω σε ένα τέτοιου είδους ριάλιτι. Βλέπω ανθρώπους οι οποίοι στον βωμό του χρήματος και της παραμονής εδώ πέρα θα κάνουν πραγματικά τα πάντα όπου και να ήταν το χτύπημα αυτό. Δηλαδή, να σου μεταφέρουν ψευδείς πληροφορίες να θίξουν προσωπικά σου ζητήματα να σε φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις για να δουν αν θα ξεσπάσεις και θα σπάσεις».

«Απασφάλισε» η Ελευθερία – «Μαρτίκα είσαι ψεύτης, δειλός και killer»

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην ομάδα των κόκκινων, στο Survivor All Star, με την Ελευθερία Ελευθερίου να ξεσπά κατά του Σπύρου Μαρτίκα.

Η νέα παίκτρια της ριάλιτι επιβίωσης σε προσωπική της συνέντευξη έριξε τα βέλη της κατά του Μαρτίκα στολίζοντάς τον με διάφορα κοσμητικά επίθετα, θυμίζοντας κατά πολλούς μια... καλτ προσωπικότητα της ελληνικής τηλεόρασης.

«Είναι ψεύτης, απαράδεκτος, αδίστακτος, δειλός, ανακατώστρας και killer», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κύπρια τραγουδίστρια.

Νίκη για τους Κόκκινους

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Αν και το κλίμα στην κόκκινη ομάδα είναι κακό, ή έκπληξη έγινε με αποτέλεσμα οι «Διάσημοι» να επικρατήσουν των «Μαχητών» με σκορ 10-4.

Κόντρα ανάμεσα σε Γκότση και Παναγιώτη

Ένταση κατά τη διάρκεια του συμβουλίου προκλήθηκε ανάμεσα στον Ηλία Γκότση και στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδης. Ο λόγος ήταν ο χειρισμός ενός run για το αγώνισμα της ασυλίας. Η διαφωνία μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο του νησιού.

Μάλιστα, η ήττα των Μπλε οδήγησε τους δύο παίκτες να διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τον Ηλία Γκότση να αναφέρει πως όλη αυτή η κίνηση υποκινείται από τον Νίκο Μπάρτζη και την διασπασμένη μερίδα των κόκκινων.

Επιπλέον σημείωσε ότι συνεχώς θέλει να είναι το θύμα, για αυτό έχει περιθωριοποιηθεί από τους Μπλε.

Από την μεριά του, ο Παναγιώτης δήλωσε ότι ο Γκότσης δεν θέλει να κερδίζει για να φαίνεται ο ίδιος στο Survivor, ενώ το σκεπτικό του ενίσχυσε κι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος εκφράζει άποψη για όλα τα ζητήματα.

Ο τέταρτος υποψήφιος

Στο συμβούλιο, οι παίκτες της Μπλε ομάδας, έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι κουρασμένος που βγαίνει συνεχώς υποψήφιος, ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Τέταρτη φορά… Έχω κουραστεί με αυτό το παιχνίδι που γίνεται…»