MEDIA

Survivor All Star: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά το τελευταίο Συμβούλιο - Έξαλλος ο Καραγκούνιας

Survivor All Star: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά το τελευταίο Συμβούλιο - Έξαλλος ο Καραγκούνιας
Glomex

Survivor All Star: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά το τελευταίο Συμβούλιο - Ένταση από τον Τάκη Καραγκούνια.

Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το χθεσινό... με εντάσεις καθώς στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού οι Διάσημοι και οι Μαχητές διαπληκτίστηκαν. Μάλιστα, επιστρέφοντας στις καλύβες οι ομάδες τους, ο Τάκης Καραγκούνιας θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω να ξανασχοληθώ με το τι ψηφίζει ο καθένας. Αυτό που έκανα με την Τζο, ήταν μια τελείως εμπιστευτική συζήτηση. Με ένα κορίτσι που της έχω πει ότι "θέλω η κόρη μου να σου μοιάζει, να πάει στην κτηνιατρική και να γίνει σαν εσένα". Την Τζο την θαυμάζω και την αγαπώ και το έχω δείξει και στο ’22, πέρσι, που είχαμε παίξει και φέτος της το δείχνω», ανέφερε ο Τάκης μπροστά στην ομάδα του.

«Λοιπόν, κάποιοι προσπαθούν να διαβάλουν σχέσεις είτε για την Τζο, προσβάλλοντας την με αυτόν τον τρόπο, επειδή είπε κάποια πράγματα και είναι λάθος. Εγώ τη Τζο θα τη στηρίζω όσο είναι εδώ, μέχρι κάτω κάτω. Παρακαλώ πάρα πολύ από εδώ και πέρα να προσέχουν μερικοί πως συμπεριφέρονται σε εμένα γιατί εκτίθενται», συμπλήρωσε σε έντονο ύφος, ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ξεκάθαρη τοποθέτηση έκανε η παίκτρια Μελίνα Μεταξά η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Περίμενα την υποψηφιότητα μου, ήταν αναμενόμενο. Δεν ψηφίζουμε αγωνιστικά, δεν είμαι δίκαια υποψήφια».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος από την πλευρά του είπε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας τον έπιασε σχετικά με τη ψηφοφορία.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler (15/3): Ποια ομάδα κερδίζει την επικοινωνία - Ποιος αποχωρεί

Survivor All Star - Σχίζας: «Χάρισμά τους τα λεφτά, είναι απάνθρωπο - Η αλήθεια για την Ελευθερία

Survivor All Star - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Στα αγωνίσματα κάνει 5% τηλεθέαση και στο “ριάλιτι” 15%»