MEDIA

Survivor All Star: Ο Τάκης στον «τάκο» - Τεράστια έκπληξη με τους υποψηφίους το βράδυ της Τρίτης

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Γεμάτο ανατροπές ήταν το Survivor All Star της Κυριακής. Ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία της Τρίτης;

Με σχόλια και αντιδράσεις για το Συμβούλιο του Νησιού που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής (19/3) ξεκίνησε το Survivor All Star της Δευτέρας

Ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε έντονα και καυστικά το ενδιαφέρον του Τάκη Καραγκούνια για την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Δεν θα εξυπηρετήσω εγώ το φλερτ του Τάκη. Τάκη μου δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. Δεν είναι η Ελευθερία σου υποψήφια. Δεν θα στην πειράξει κανείς. Ξέρω ότι θα κάνεις τα πάντα για να μην βγει υποψήφια κι αποχωρήσει. Γιατί θέλεις διακαώς να ευδοκιμήσει μαζί της το φλερτ. Δεν θα στην πειράξει κανείς την Ελευθερία» είπε αρχικά ο Μαρτίκας στο Survivor.

«Θα μπορείς βέβαια να την διεκδικήσεις κι εκτός παιχνιδιού, όχι στο παιχνίδι. Υπάρχει κι η έξω ζωή, που είναι όλη δική σου. Εύχομαι να καταφέρεις και την Ελευθερία, που ποθείς τόσο πολύ. Για αυτό Τάκη μου μην προτρέχεις να κατηγορήσεις τους Κόκκινους μην ψηφίσουν Ελευθερία γιατί έχεις τους δικούς σου προσωπικούς λόγους απέναντί της. Μην εμπλέκεις την ομάδα μας με τα προσωπικά σου συμφέροντα και κυρίως τα ερωτικά συμφέροντα που επιδιώκεις» πρόσθεσε ο Σπύρος Μαρτίκας στα βέλη του για τον Τάκη στο Survivor.

Δικαιωμένη νιώθει η Νικολέτα

Η Νικολέτα ανέφερε το σχόλιο που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης για τα ματσαρίσματα και ότι ο πραγματικός λόγος που επέλεξαν την Ελευθερίου ήταν, πως είναι πιο αδύναμη αγωνιστικά από αυτή.

«Έκλεισε αρκετά στόματα ο Μπάρτζης, με αυτά που είπε στους μπλέ για τα ματσαρίσματα και ότι εγώ δεν είμαι όσο αδύναμη είναι η Ελευθερίου», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

Nίκη για τους Κόκκινους

Η ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία το βράδυ της Δευτέρας ήταν η Κόκκινη.

Ο Τάκης πάτησε τον Νίκο

Τάκης Καραγκούνιας και Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκαν αντίπαλοι στον αποψινό στίβο μάχης με τον παίκτης της κόκκινης ομάδας να παίρνει τη νίκη και ο παίκτης της μπλε να μην μπορεί να το πιστέψει.

Η αντίδραση ωστόσο ήρθε από τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος ενώ πανηγύριζε τη νίκη του Μαρτίκα «έφαγε» μια γονατιά από τον Καραγκούνια.

Ο Μπάρτζης πίστεψε ότι ο παίκτης των Μπλε το έκανε επίτηδες όταν όμως έγινε αντιληπτό από την ομάδα του και του ζήτησαν τον λόγο εκείνος είπε πως έγινε κατά λάθος.

Την αλήθεια όμως την γνωρίζει μόνο ο Τάκης.

Ο δεύτερος υποψήφιος

Οι Διάσημοι έκαναν το 1-1 και οι Μαχητές απόψε μετά την ήττα τους κλήθηκαν να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση από την ομάδα τους.

Η κάλπη για τους Μπλε "μίλησε", και οι μαχητές έστειλαν τον Τάκη Καραγκούνια να κάνει παρέα στην Νικολέτα Μαυρίδη.

Ο Τάκης στη συνέχεια, εκτόξευσε τα βέλη του για τις κινήσεις του Ηλία Γκότση στο Survivor και τον κατηγόρησε ευθέως ότι δειλιάζει να ματσάρει καλύτερους παίκτες αγωνιστικά. «Έχω το θάρρος να λέω την γνώμη μου χωρίς να κολλώ. Έτρεχα στα κύματα κι ο Ηλίας Γκότσης λιαζόταν κάτω από έναν φοίνικα» είπε μεταξύ άλλων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

«Κόκκινο» το συμβούλιο της Τρίτης

Στο αποψινό επεισόδιο (Τρίτη 21 Μαρτίου), οι Μπλε επιστρέφουν πιο δυναμικά και κάνουν το 2-1 στις νίκες. Έτσι οδηγούν για ακόμα μια φορά τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Διάσημοι στέλνουν στον «τάκο» την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία φυσικά δεν αποτελεί καμία έκπληξη.

Το σοκ και η ανατροπή έρχονται στον τέταρτο υποψήφιο!

Τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση ψηφίστηκε από τους Διάσημους ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο και στα αγωνίσματα και στην καλύβα και έτσι έκπληξη αποτελεί η δικαιολογία των παικτών που αποφάσισαν να ψηφίσουν τον Κόρομι για αποχώρηση.

Ωστόσο οι ανατροπές δεν σταματάνε εκεί! Ο Κορόμι δεν βγαίνει μόνος του από τη ψηφοφορία αλλά θα ισοβαθμήσει με τον Σπύρο Μαρτίκα.