MEDIA

Survivor: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Γκότσης - Μισθούς ενός καλά αμειβόμενου εργαζόμενου για 2 χρόνια!

Survivor: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Γκότσης - Μισθούς ενός καλά αμειβόμενου εργαζόμενου για 2 χρόνια!

Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκε από το παιχνίδι για παραβίαση κανόνων - Αυτά τα χρήματα θα πάρει

Στην Αθήνα επιστρέφει ο Ηλίας Γκότσης μετά από 11 ολόκληρες εβδομάδες παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο.

Υπενθυμίζουμε ότι τo 2018, ως νικητής ο Ηλίας είχε καταφέρει να αποσπάσει από τον Ατζούν 100.000 ευρώ συν τα όσα έπαιρνε κάθε εβδομάδα, οπότε το ποσό όπως καταλαβαίνετε συνολικά ήταν αρκετά υψηλό!

Φέτος, δεν το έφτασε σίγουρα, αλλά δεν τα πήγε και καθόλου άσχημα αν αναλογιστεί κανείς πως έκατσε στο παιχνίδι για 11 ολόκληρες εβδομάδες και πήγε 55.000 ευρώ (5.000 ανά εβδομάδα).

Με αφορμή την αποβολή Γκότση ο πρώην παίκτης του Survivor, Τριαντάφυλλος έκανε κάποιες αναρτήσεις για τον Ηλία Γκότση που θα συζητηθούν.

Ειδικότερα έγραψε: «Τι σας είπα πριν από μια εβδομάδα; Ότι έχει τηλ βλέπει ότι ο Τάκης είναι μισητός και καλά και τα είπε σε όλους κι έγινε ότι έγινε είμαστε οκ τώρα; Άλλη μια φορά;», ενώ η επόμενη ανάρτησή του αφορούσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο...

«Εκεί που πάω να σε συμπαθήσω εκεί το χαλάς μη μασάς ρε συ ΒΑΣΑΛΟ που σου είπε ο Ηλίας ότι ο Τάκης είναι και καλά μισητός έξω επειδή βρήκε τηλ μην πουλάς φίλους έτσι απλά ρε συ μη γίνεσαι ίδιος με αυτούς αφού είσαι καλό παιδί τι φοβάσαι ρε φίλε», ενώ μετά απευθύνθηκε δημόσια και στην παραγωγή κάνοντας μια... έκκληση!

«Εάν έχει χιούμορ η παραγωγή του εκπληκτικού φετινού Survivor για να με τρολάρει πρέπει να κρατήσει μέσα τον Ηλία Γκότση νικητή του 2018 γιατί αλλιώς βγαίνω αληθινός για 1000 φορά ΜΠΑΜ».

Σχετικές ειδήσεις