MEDIA

Γωγώ Δελογιάννη: Έκοψε το χέρι της στο πλατό και έκανε ράμματα - «Πάγωσαν» οι παρουσιαστές

Γωγώ Δελογιάννη: Έκοψε το χέρι της στο πλατό και έκανε ράμματα - «Πάγωσαν» οι παρουσιαστές
Η Γωγώ Δελογιάννη.

Η σεφ τις επόμενες ημέρες θα μαγειρεύει με δυσκολία ή και καθόλου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκειας της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» η σεφ Γωγώ Δελογιάννη, η οποία έγινε πολύ γνωστή μέσα από τον μαγειρικό διαγωνισμό MasterChef, εμφανίστηκε στο πλατό με δεμένο χέρι.

Οι παρουσιαστές έμειναν απορημένοι για την κατάστασή της. Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως κόπηκε την ώρα που μαγείρευε και το κόψιμο ήταν τόσο βαθύ που έπρεπε να κάνει ράμματα, πράγμα που σημαίνει πως τις επόμενες ημέρες θα μαγειρεύει με δυσκολία ή και καθόλου.

«Ήρθα το πρωί να κάνω τον λαχανοντολμά και πήρα σβάρνα το χέρι. Απέκτησα 4 πολύ ωραία ράμματα και δεν πρόλαβα να κάνω τον λαχανοντολμά. Καταλαβαίνω πια ποιο κόψιμο είναι για ράμμα. Με τα λίγο δεν ασχολούμαι. Αυτό ήταν για ράμματα, πήγα απέναντι εδώ. Πόνεσα, τι έκανα;», περιέγραψε η διάσημη σεφ.

«Και τι θα κάνουμε τώρα;», ήταν η ερώτηση του παρουσιαστή.

«Εγώ λέω να μαγειρεύεις εσύ και να σε κοιτάω εγώ. Μέχρι να βγάλω την γάζα Φώτη μου 2 με 3 μέρες θα μαγειρεύεις εσύ κι εγώ θα κοιτάω», του απάντησε εκείνη, ενώ η Τζένη Μελιτά έμεινε να απορεί γιατί κανείς δεν την εμπιστεύεται να μαγειρέψει εκείνη.

Διαβάστε επίσης

Survivor All Star Spoiler (27/03): Αυτός είναι ο δεύτερος και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler (27/03): Η ανακοίνωση του Λιανού που προκαλεί σοκ

Survivor All Star: Διαφωνία Λιανού με παραγωγή - «Τον Σάκη και τη Μαριαλένα δεν θα τους έβαζα μαζί»