MEDIA

Survivor All Star: Διαφωνία Λιανού με παραγωγή - «Τον Σάκη και τη Μαριαλένα δεν θα τους έβαζα μαζί»

Survivor All Star: Διαφωνία Λιανού με παραγωγή - «Τον Σάκη και τη Μαριαλένα δεν θα τους έβαζα μαζί»

Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο μίλησε για το «ανακάτεμα» των ομάδων.

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star Γιώργος Λιανός μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο μίλησε για το «ανακάτεμα» των ομάδων.

Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε η δήλωσή του για το ζευγάρι Κατζούλη - Μαριαλένα Ρουμελιώτη που ενώθηκαν μετά από τρεις μήνες στην ομάδα των Κόκκινων.

Αν και η παραγωγή του ριάλιτι αποφάσισε να βάλει τους δύο παίκτες στην ίδια ομάδα ο παρουσιαστής σχολίασε: «Εγώ δεν θα τους έβαζα μαζί. Κάποιο χάρηκαν με τις μετακινήσεις. Ο Καραγκούνιας γλίτωσε εκεί πέρα από κάποιες συγκρούσεις».

Υπενθυμίζουμε τον σχηματισμό των νέων ομάδων

Οι ομάδες μετά το... ανακάτεμα της τράπουλας:

Διάσημοι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μαχητές: Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

Από το έκτακτο συμβούλιο προέκυψαν δύο ομάδες που κάπως χώρισαν τις κλίκες, έφεραν όμως κοντά το ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης Σάκη - Μαριαλένα.

Σχετικές ειδήσεις