MEDIA

MasterChef - Θόδωρος Γαλάνης: «Στην ομάδα δεν ταιριάζουν ο Άγγελος με τον Δημήτρη»

MasterChef - Θόδωρος Γαλάνης: «Στην ομάδα δεν ταιριάζουν ο Άγγελος με τον Δημήτρη»

Ο Θόδωρος Γαλάνης στο νέο επεισόδιο του MasterChef που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Πέμπτης μίλησε για τους συμπαίκτες του.

Στη νέα ομαδική δοκιμασία του MasterChef αρχηγός είναι ο Θόδωρος Γαλάνης στο Όπως σε κάθε προηγούμενη, όμως, έτσι και σε αυτή την ομαδική δοκιμασία δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εντάσεις και τα καρφιά ανάμεσα στους παίκτες του MasterChef.

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, ο Θόδωρος Γαλάνης παραδέχθηκε με σαφήνεια πως «αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση από τη στιγμή που κέρδισα στο Mystery Box είναι το πόσο εύκολα αλλάζει δέρμα ο άνθρωπος. Έχω πάθει κοκομπλόκο! Δηλαδή σε ένα δεκάλεπτο έχω δει χαρακτήρες να αλλάζουν, σε μια ώρα έψω δει να αλλάζει τέσσερις χαρακτήρες ένα άτομο. Το κοιτούσα και έλεγα, «δεν γίνεται τώρα αυτό». Τελειώσαμε τώρα, γυρνάμε στο σπίτι μετά το Mystery Box, ξαπλώνω και σκάνε μέσα στο δωμάτιο! Έμπαινε ένας, έμπαινε άλλος, «να κάνουμε αυτό», «να κάνουμε εκείνο», «θα πάρεις εσύ αυτό». Δηλαδή σε χαρτί τώρα σχεδιάγραμμα για να πάρω την Κωνσταντινούπολη πίσω, ολόκληρο σχέδιο».

«Μόλις τα ζορίζω εγώ γιατί τα λέω ανοιχτά, γιατί εμένα δεν με νοιάζει και ότι κάνω το λέω ανοιχτά, δεν έχω τέτοια κωλύματα, εκεί ωπ… γυρνάνε πίσω! Κατάλαβες; Δεν υπάρχει εκεί στρατηγική! Για να μην εκτεθεί το όνομα τους! Γιατί έχουμε μπλέξει με φίρμες εδώ μέσα. Είναι όλοι φίρμες» πρόσθεσε, ακόμα, ο παίκτης και αρχηγός της μπλε ομάδας στο MasterChef το βράδυ της Πέμπτης. «Οι χαρακτήρες στην ομάδα που δεν ταιριάζουν είναι σίγουρα ο Άγγελος με τον Δημήτρη. Εκεί δηλαδή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που μπήκαν και μαζί στο ίδιο πιάτο».

Σχετικές ειδήσεις

MasterChef: Γυμνοί Πορφύρης και Πωλίνα κάτω από τα σκεπάσματα - «Πού είναι το εσώρουχό μου;»

MasterChef: Αντιστρέφονται οι ρόλοι στη νέα ομαδική δοκιμασία - Πώς φτιάχνει τις ομάδες ο Θεόδωρος

MasterChef: Βγαίνουν τα… «μαχαίρια» στην αποψινή ομαδική δοκιμασία